Verkkokaupan keräilijä, Helsinki

Haemme asiakkaillemme verkkokaupan keräilyyn ripeitä ja sitoutumisvalmiita työntekijöitä pääkaupunkiseudulle.


ONKO SINUSTA HYVÄKSI KERÄILIJÄKSI?

Verkkokaupan työ on asiakkaiden tilaamien tuotteiden keräilyä ja bonuksena tulee päivän hyötyliikunta, askeleita tulee päivän mittaan runsaasti eli hyvä peruskunto on vahvuus. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, asenne ratkaisee!

Työ tapahtuu arkisin ja lauantaisin pääsääntöisesti aamuisin. Tilausten määrä vaihtelee päivittäin, joskus päivät saattavat venyä tai loppua aiemmin kuin suunniteltu eli joustavuutta arvostetaan. Toivomme myös sitoutumisvalmiutta tehtävään.

HYVÄN KERÄILIJÄN OMINAISUUKSIA OVAT:

-Ripeä ja positiivinen asenne
-Päivittäistavarakaupan tuotteiden tuntemus
-Huolellisuus, tarkkuus ja laatutietoisuus
-Aamuista nauttiminen, työt alkavat aikaisin aamulla
-Valmius työskennellä erityisesti ennen pyhäpäiviä sekä ma & pe!

MILLAISTA ON TYÖ EEZYLLÄ?

Kun pääset töihin Eezylle, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle.

MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE?

Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on erittäin hyvä asenne! Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutusmateriaalin, joka antaa hyvän pohjan tehtävään.

Lisäksi:

Kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
Joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle vakituisesti. Se on paljon ottaen huomioon, miten moni tulee näihin töihin väliaikaisesti.


KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?

Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään, jossa kerrot laajasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työhistoriastasi. Kerro meille miksi juuri sinä olisit hyvä verkkokaupankeräilijä.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Verkkokaupan keräilijä
Sijainti 00180 Helsinki
Hakuaika 26.9.2023 – 26.9.2023
Palkkaus kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika
Avoimia paikkoja 10

Uusimmat työpaikat