EXTRAAJIEN LIIKEVAIHTO KASVOI 63 % EDELLISEEN TILIKAUTEEN VERRATTUNA

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy:n 30.9.2016 päättyneen tilikauden liikevaihto oli 12,01 miljoonaa euroa. Edelliseen tilikauteen verrattuna liikevaihto kasvoi 63,5% eli 4,7 miljoonaa euroa.

Liikevaihdon voimakkaan kasvun myötä myös liikevoitto parani merkittävästi. Liikevoitto nousi 354 000 euroon, jossa kasvua edelliseen vuoteen oli 315 000 euroa, eli 805%. Edellisellä tilikaudella liikevoitto oli 39 000 euroa.

Kaupan vapautuneet aukioloajat vauhdittivat merkittävästi Extraajien kasvua. “Toimimme vain päivittäistavarakaupan alalla, joten on luonnollista että vapautuneet aukioloajat lisäävät työvoiman tarvetta ja siten myös vuokratyövoiman tarvetta. Kasvumme ei kuitenkaan tullut vain aukiolojen vapautumisen johdosta. Kaupan alalla vuokratyövoiman tarve lisääntyy jatkuvasti, ja Extraajat on onnistunut kasvattamaan luottamusta asiakaskuntansa keskuudessa” Extraajien toimitusjohtaja Jussi Siiriäinen sanoo.

Extraajat uskoo kasvun jatkuvan myös kuluvalla tilikaudella. “Olemme investoineet mm. omaan mobiiliapplikaatioon joka tuo meille ylivoimaista tehokkuutta. Trimmaamme myös oman henkilöstömme huippuvireeseen kattavan työhyvinvointiohjelmamme avulla” Siiriäinen kertoo.

Lisätiedot:

Jussi Siiriäinen, toimitusjohtaja, p. 050 311 4921 tai jussi@extraajat.fi

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy on pelkästään päivittäistavarakaupan alalle vuokratyövoimaa välittävä yritys. Toimimme yli 50 paikkakunnalla Suomessa ja välitämme vuosittain työntekijöitä yli 600 asiakkaallemme. Maksamme palkkaa vuositasolla yli 3000 työntekijälle. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima vuokratyönantaja. Yritys on toimivan johdon omistuksessa ja sen vuoden 2017 budjetoitu liikevaihto ylittää 15 M€.

Heli Jokirinta valittu vuoden 2016 työntekijäksi

Kuvassa Pohjois-Suomen aluepäällikkö Tapani Körkkö sekä palkittu Heli Jokirinta

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy:n vuoden 2016 työntekijäksi on valittu Heli Jokirinta.

Oulun seudulla työskentelevä Heli tuli Extraajille 3,5 vuotta sitten. Helin vahvan kokemus ja erinomainen asenne on tehnyt hänestä Extraajien kysytyimpiä työntekijöitä omalla alueellaan.

Palkinnoksi Heli sai 500 euron bonuksen seuraavaan palkkaan.

Extraajat onnittelee Heliä!

Merkittävä työsuhde-etu

jhts

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy haluaa parantaa työhyvinvointiaan tarjoamalla kaikille työntekijöilleen ilmaisen verkkovalmennuksen joka sisältää kuntosali – ja ravinto-ohjelmia. Alustavan kartoituksen mukaan projektiin osallistuvien henkilöiden määrän oletetaan olevan useita satoja henkilöitä.

Tavoitteena on luoda valmennuskokonaisuus joka soveltuu kenelle tahansa ikään, tavoitteisiin ja lähtötasoon katsomatta.

Valmentaja Joonas Haapasaari tuottaa Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy:n henkilökunnan tarpeiden mukaisen verkkovalmennuksen yhdessä Personal Trainer Annina Vainion kanssa.

Hyvää Joulua ja Menestystä vuodelle 2017!

jouluExtraajat toivottaa kaikille asiakkailleen, työntekijöilleen sekä yhteistyökumppaneilleen Hyvää Joulua ja Menestystä Vuodelle 2017!

Joulumuistamisiin tarkoitetut varat lahjoitimme tänä vuonna Hope Ry:lle.

https://www.extraajat.fi/joulukortti/

Extraajat palvelee myös joulunpyhinä – jokaisena päivänä klo 6-24 numerossa 010 2797 800