Jukka Apajainen valittu vuoden 2017 työntekijäksi

Kuvassa palkittu Jukka Apajainen (vas.) sekä Extraajien myyntipäällikkö Jyrki Linnavuori

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy:n vuoden 2017 työntekijäksi on valittu Jukka Apajainen.

Jukka on työskennellyt Kymenlaakson alueella saman asiakasyrityksen palveluksessa koko uransa ajan. Ahkera, luotettava ja ammattitaitoinen työntekijä kuvaavat hyvin Jukan yli 2 vuotta kestänyttä uraa Extraajien palveluksessa.

Palkinnoksi Jukka saa 500 euron bonuksen seuraavaan palkkaan.

Extraajat onnittelee Jukkaa!

P.S Katso edellisten vuosien palkitut tästä.

EXTRAAJIEN LIIKEVAIHTO JATKOI KASVUAAN

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy:n 30.9.2017 päättyneen tilikauden liikevaihto oli 14,54 miljoonaa euroa. Edelliseen tilikauteen verrattuna liikevaihto kasvoi 20,3% eli 2,4 miljoonaa euroa.Liikevaihdon kasvun myötä myös liikevoitto parani merkittävästi. Liikevoitto nousi 753 000 euroon, jossa kasvua edelliseen vuoteen oli 399 000 euroa, eli 112,6%. Edellisellä tilikaudella liikevoitto oli 354 000 euroa.

Tehostaminen tuo tulosta.

Extraajat on kasvattanut toimintaansa tasaisesti eri puolilla Suomea. “Pystyimme kasvattamaan markkinaosuuttamme tiukasta kilpailusta huolimatta jokaisella toiminta-alueellamme. Lisäksi jatkuvat investoinnit prosessien tehostamiseksi alkavat näkymään toivotulla tavalla liikevoiton muodossa, joten lähdemme hakemaan rohkeasti kasvua myös tulevalta vuodelta” Extraajien toimitusjohtaja Jussi Siiriäinen toteaa.

Lisätiedot:

Jussi Siiriäinen, toimitusjohtaja, p. 050 311 4921 tai jussi@extraajat.fi

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy on pelkästään päivittäistavarakaupan alalle vuokratyövoimaa välittävä yritys. Toimimme yli 100 paikkakunnalla Suomessa ja välitämme vuosittain työntekijöitä yli 730 asiakkaallemme. Maksamme palkkaa vuositasolla yli 3500 työntekijälle. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima vuokratyönantaja. Yritys on toimivan johdon omistuksessa ja sen vuoden 2018 budjetoitu liikevaihto ylittää 17 M€.

Hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2017!

 

Kuvassa: Mianna (vas.), Minna, Toni, Brother Christmas, Henna ja Johannes

Tänä jouluna lahjoitimme 5000 euroa apua tarvitseville perheille. Hankimme koko rahalla lahjakortteja ja Brother Christmas auttaa meitä viemään avun perille 🙏❤️☃️🎅

Katso joulukorttimme: https://www.extraajat.fi/joulukortti/

Tiedote: Extraajat yhtiöittää toimintaansa

Konsernimme emoyhtiö Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy on 1.11.2017 alkaen siirtänyt henkilöstövuokrausliiketoiminnan 100 % omistamilleen tytäryhtiöille. Kyseessä on elinkeinotulon verottamisesta annetun lain 52 d §:n mukainen liiketoimintasiirto, jolloin kaikki kyseiseen liiketoimintakokonaisuuteen liittyvät varat, velat, vastuut ja sopimukset siirtyvät liiketoimintasiirron vastaanottavalle yhtiölle.

Liiketoimintasiirrolla ei ole suoraa vaikutusta työntekijöiden työsopimuksiin, asiakassopimuksiin, yhteyshenkilöihin tai muuhun toimintaan. Samat yhteyshenkilöt palvelevat edelleen työntekijöitä ja yritysasiakkaita. Kaikki työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä.

Uudet tytäryhtiöt ovat:

Extraajat Helsinki Oy
Extraajat Uusimaa Oy
Extraajat Etelä-Suomi Oy
Extraajat Varsinais-Suomi Oy
Extraajat Häme Oy
Extraajat Pirkanmaa Oy
Extraajat Keski-Suomi Oy
Extraajat Pohjois-Suomi Oy

Yhtiöiden laskutusosoitteet löydät tästä linkistä.

Lisätietoja:

Jussi Siiriäinen
toimitusjohtaja
Puh. 050 311 4921
jussi@extraajat.fi