Autolla liikkuvia kassamyyjiä Alepoille, Kerava

AUTOLLA LIIKKUVIA KASSAMYYJIÄ
Helsinki/Espoo/Vantaa/Kauniainen/Kerava/Klaukkala/Hyvinkää

Kiinnostaisiko sinua joustava ja monipuolinen työ Alepoilla? Eezyn työ on kaupan alan keikkatyötä, mutta samalla mahdollinen ponnahduslauta jopa vakituiseen työpaikkaan. Meillä voit valita työvuorosi itse silloin kuin sinulle se parhaiten sopii. Meidän avulla on mahdollista myös työllistyä Alepoille esimerkiksi kesäksi määräaikaisella sopimuksella suorasijoitusten kautta.

MITÄ TARJOAMME EEZYLLÄ?

Kun työskentelet Eezyllä työsuhteessa ansaitset kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä. Tuntipalkka on kokemuksesta riippuen 10,28 euroa-13,78 euroa tunnilta. Yleisimmät lisät ovat iltalisä (4,18 euroa tunnilta) ja lauantailisä (5,46 euroa tunnilta) sekä tietenkin pyhäpäivälisä, joka on kaksinkertainen palkka.
Sinun aikatauluusi sopivien työvuorojen valitseminen sujuu helposti Extranet-järjestelmästä tai mobiilisovelluksesta. Meillä voit valita viikoksi tai kuukaudeksi eteenpäin stand-by vuoroja, joissa vuorosi voi alkaa yhdessä kaupassa ja siirto tulla toiseen kauppaan joko ennen vuoroasi tai vuoron aikana. Koulutamme sinut työsuhteen alussa tehtävääsi ja suoritat itsellesi ikärajapassin sekä Veikkauksen ja asiakaspalvelijan pätevyydet. Koulutuksen kesto on 1-2 päivää riippuen aiemmasta taustastasi. Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät kurssit (Veikkaus, PCI, tietoturvapassit) sekä ikärajapassin. Lisäksi Eezyllä kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Työt Alepoilla ovat monipuolisia ja vuoroissa pääsee palvelemaan asiakkaita, työskentelemään kassalla, tekemään veikkausta sekä hyllyttämään. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä asiakaspalvelualttiutta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, reippaalla asenteella pääsee jo pitkälle! Auto olisi hyvä olla käytössä ja valmius liikkumaan Uudenmaan alueella. Alepoja löytyy Pääkaupunkiseudun lisäksi Hyvinkäältä, Keravalta ja Klaukkalasta.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?

Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrytointisivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Ammattinimike Autolla liikkuvia kassamyyjiä Alepoille
Sijainti 04200 Kerava
Hakuaika 16.6.2022 – 16.7.2022
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
Työaika 0-37,5 h/vko
Avoimia paikkoja 25

Uusimmat työpaikat