Kassamyyjiä pääkaupunkiseudun Alepoihin, HELSINKI

KASSAMYYJIÄ PÄÄKAUPUNKISEUDUN ALEPOIHIN
Helsinki/Espoo/Vantaa/Kauniainen

Kiinnostaisiko sinua joustava työ pääkaupunkiseudun Alepoissa? Työ Eezyllä on monipuolista ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen oheen tai muuhun elämäntilanteeseen.

Eezyn työ Alepoilla on kaupan alan keikkatyötä, mutta samalla mahdollinen ponnahduslauta jopa vakituiseen työpaikkaan. Meillä on tarjolla niin tavallisia keikkatyövuoroja kuin päivystysvuoroja, joissa siirto voi tulla pääkaupunkiseudun alueella yhdestä Alepasta toiseen, sinne missä tarve on suurin. Meidän avulla on mahdollista myös työllistyä Alepoille esimerkiksi kesäksi määräaikaisella sopimuksella suorasijoitusten kautta.

MITÄ TARJOAMME EEZYLLÄ?

Kun työskentelet Eezyllä työsuhteessa ansaitset kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä. Tuntipalkka (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) on kokemuksesta riippuen 10,28 euroa-13,78 euroa tunnilta. Yleisimmät lisät ovat iltalisä (4,18 euroa tunnilta) ja lauantailisä (5,46 euroa tunnilta) sekä tietenkin pyhäpäivälisä, joka on kaksinkertainen palkka.
Sinun aikatauluusi sopivien työvuorojen valitseminen sujuu helposti Extranet-järjestelmästä tai mobiilisovelluksesta. Koulutamme sinut työsuhteen alussa tehtävääsi ja suoritat itsellesi ikärajapassin sekä Veikkauksen ja asiakaspalvelijan pätevyydet. Koulutuksen kesto on 1-2 päivää riippuen aiemmasta taustastasi. Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät kurssit (Veikkaus, PCI, tietoturvapassit) sekä ikärajapassin. Lisäksi Eezyllä kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Työt Alepoilla ovat monipuolisia ja vuoroissa pääsee palvelemaan asiakkaita, työskentelemään kassalla, tekemään veikkausta sekä hyllyttämään. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä asiakaspalvelualttiutta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, reippaalla asenteella pääsee jo pitkälle! Päivystysvuoroissa on plussaa, jos sinulla on auto käytössäsi, mutta se ei ole välttämättömyys.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?

Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrytointisivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Ammattinimike Kassamyyjiä pääkaupunkiseudun Alepoihin
Sijainti 00100 HELSINKI
Hakuaika 22.11.2022 – 11.12.2022
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
Työaika 0-37,5 h/vko
Avoimia paikkoja 25

Uusimmat työpaikat