Palvelumyyjä/moniosaaja, Jyväskylä

MYYJÄKSI JOUSTAVIIN PALVELUTISKIMYYJÄN TEHTÄVIIN?

Työpaikan sijainti: Jyväskylä

Oletko tottunut lihan ja kalan käsittelijä sekä etevä ruuanlaittaja? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, jotka joustavat sinun aikataulusi mukaan? Jos vastasit kyllä, saatat sopia palvelutiskimyyjän tehtäviin.

Työtehtävät tapahtuvat pääsääntöisesti päivittäistavarakaupan palvelutiskillä ja koostuvat asiakkaiden lämminhenkisestä palvelemisesta, liha- ja kalatuotteiden myynnistä ja valmistusvinkkien antamisesta sekä esillepanojen tekemisestä. Työnkuvaan kuuluu myös osittain myös verkkokaupan apuna toimiminen ja mahdollisesti muillakin osastoilla tarpeen niin vaatiessa.

Kiinnostus opetella lihan käsittelyä plussaa.MILLAISTA ON TYÖ KEIKKAILIJANA EEZYLLÄ?

Kun pääset töihin Eezylle, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle.
Sinulla on mahdollisuus sopia vuorot suoraan asiakkaamme kanssa.

MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE?
Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä vankkaa aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on erittäin hyvän asenne ja halu oppia! Sinulta mahdollisesti löytyy esim elintarvike-puolen koulutusta, hygieniapassi vaaditaan.

Lisäksi:
Kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.
Joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle vakituisesti. Se on paljon ottaen huomioon, miten moni tulee näihin töihin väliaikaisesti.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?
Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Palvelumyyjä/moniosaaja
Sijainti 40100 Jyväskylä
Hakuaika 29.6.2022 – 13.7.2022
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika 1-5 vuoroa/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat