Myyjiä K-kauppoihin Uudenmaan alueelle, Vantaa

Haemme asiakaillemme vuokratyöntekijöitä vakituisiin työvuoroihin Uudenmaan alueen K-ruokakauppoihin.

MITÄ TEHTÄVÄÄN KUULUU?

Työtehtävät koostuvat kassa- ja myymälätyöskentelystä päivittäistavarakaupan pienemmissä yksiköissä. Näissä hommissa pääsee tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä ja -vuoroja.
Voit olla jo valmis osaaja tai innokas oppija. Töitä on tarjolla n. 30-37,5 h/vko, kaikkina myymälöiden aukioloaikoina, painottuen useasti kuitenkin ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Työt suoritetaan Eezyn kautta, sisältäen mahdollisuuden siirtyä osaksi kauppojen omaa henkilökuntaa.

MITÄ TARVITSET ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ?

K-kassa-, hyllytys-, Veikkaus-, Matkahuolto- ja Posti-osaaminen katsotaan eduksi, mutta koulutetaan tarvittaessa. Tärkeimpiä ominaisuuksia on hymyilevä asiakaspalveluasenne, sitoutumisvalmius ja luotettavuus.

HAE TEHTÄVÄÄN NÄIN

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta viimeiseen hakupäivään mennessä. Hakemuksen perusteella sinut valitaan työhaastatteluun. Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta.

Mahdolliset tiedustelut paikkaan liittyen sähKöpostitse alla olevaan osoitteeseen.


YLEISTÄ EEZYSTÄ Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Myyjiä K-kauppoihin Uudenmaan alueelle
Sijainti 01510 Vantaa
Hakuaika 24.11.2021 – 28.11.2021
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
Työaika 15-37,5 h/vko
Avoimia paikkoja 3

Uusimmat työpaikat