Kokenut päivittäistavarakaupan myyjä, Lahti

PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPAAN HAUSSA KOKENUT MYYJÄ

Onko sinulla jo entuudestaan työkokemusta päivittäistavarakaupan arkirutiineista ja esim. osastotyöstä? Etsitkö työtä, joka tarjoaisi sinulle uutta haastetta ja monipuolisia työtehtäviä kaupan alalla?

Me Eezyllä etsimme asiakaskauppaamme K-market Möysään kokenutta myyjää monipuolisiin tehtäviin, vakituiseen rooliin.Tarjolla on vaihtelevien työpäivien lisäksi arvokasta työkokemusta kaupan alan tehtävistä. Työsuhde solmitaan aluksi Eezyn kanssa, mahdollista siirtyä myöhemmin kokonaan asiakasyrityksen palkkalistoille.

MITÄ TEHTÄVÄÄN KUULUU?
Tehtävä koostuu osaston ylläpitotehtävistä, kuten tilausten tekemisestä ja hallinnoinnista, kuormien vastaanottamisesta ja purkamisesta, hyllyttämisestä, tuotteiden päiväysten tarkastamisesta, hävikin hallinnasta sekä tarvesuunnittelusta. Asiakkaiden palveleminen on luonnollinen osa työtehtävää, kuten välillä myös kassatyöskentely.

MITÄ TARVITSET ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ?
Päästäksesi hyvään alkuun ja menestyäksesi tehtävässä tärkeintä on halu kehittyä kaupan alan osaajana ja toimia vastuutehtävissä. Tiedätkin olevasi sopiva osaaja tehtävään, jos:
- Sinulla on aiempaa kokemusta kaupan osastotyöntekijän tehtävistä ja kaupan arjen rutiinit ja tehtävät ovat sinulle ennestään tuttuja.
- Tiedät, mitä kaupan vastuutehtävät pitävät sisällään ja haluat toimia keskeisessä roolissa yhtenä kaupan tilaus- ja tulosvastuullisista työntekijöistä.
- Hyvän asiakaskokemuksen ja -palvelun tuottaminen on sinulle työssäsi mieluisaa ja merkityksellistä. Oletkin palvelualtis ja haluat oman roolisi kautta olla tekemässä vaikutusta kaupan asiakaskuntaan.


HAE TEHTÄVÄÄN NÄIN
Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta viimeiseen hakupäivään mennessä.
Hakemuksen perusteella sinut valitaan työhaastatteluun. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!
Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen-yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Kokenut päivittäistavarakaupan myyjä
Sijainti 15150 Lahti
Hakuaika 21.7.2021 – 4.8.2021
Palkkaus Sop. mukaan
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika 37,5h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat