Verkkokaupan vastaava/teollisen varavastaava, Helsinki

VERKKOKAUPPAVASTAAVA/TEOLLISEN VARAVASTAAVA TÄYSIPÄIVÄISEEN TEHTÄVÄÄN

Onko sinulla jo entuudestaan työkokemusta päivittäistavarakaupan arkirutiineista ja osastotyöstä? Etsitkö täysipäiväistä ja vakituista työtä, joka tarjoaisi sinulle uutta haastetta ja vastuullisempia työtehtäviä kaupan alalla?

Eezy Kauppa etsii asiakaskauppaansa pääkaupunkiseudulle K-Supermarketiin verkkokaupan vastaavan ja teollisen varavastaavan tehtäviin täysipäiväiseen ja vakituiseen rooliin.

MITÄ TEHTÄVÄÄN KUULUU?

Verkkokaupan vastaavan tehtävässä toimit K-kauppiaan tukena roolissa, johon kuuluu verkkokaupan tilausten ja keräilyn hallinnointi ja johtaminen. Osana tehtävään kuuluva teollisen varavastaavan rooli koostuu osaston ylläpitotehtävistä, kuten tilausten tekemisestä ja hallinnoinnista, kuormien vastaanottamisesta ja purkamisesta, hyllyttämisestä, tuotteiden päiväysten tarkastamisesta sekä hävikin kirjaamisesta. Asiakkaiden palveleminen on luonnollinen osa kaupan osastovastaavan tehtävää.

MITÄ TARVITSET ONNISTUAKSESI TEHTÄVÄSSÄ?

Päästäksesi hyvään alkuun ja menestyäksesi osastovastaavan tehtävässä tärkeintä on halu kehittyä kaupan alan osaajana ja toimia vastuutehtävissä.

Tiedätkin olevasi sopiva osaaja tehtävään, jos:
- Sinulla on aiempaa kokemusta kaupan osastotyöntekijän tehtävistä; kaupan arjen rutiinit ja
tehtävät ovat sinulle ennestään tuttuja.
- Hyvän asiakaskokemuksen ja -palvelun tuottaminen on sinulle työssäsi mieluisaa ja merkityksellistä. Oletkin palvelualtis ja haluat oman roolisi kautta olla tekemässä vaikutusta kaupan asiakaskuntaan.
- Tiedät, mitä kaupan vastuutehtävät pitävät sisällään ja haluat toimia keskeisessä roolissa yhtenä kaupan tilaus- ja tulosvastuullisista työntekijöistä.
-K-kaupan tilaus- ja keräilytyökalut ovat sinulle entuudestaan tuttuja

HAE TEHTÄVÄÄN NÄIN

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta viimeiseen hakupäivään mennessä. Hakemuksen perusteella sinut valitaan työhaastatteluun. Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta.

Mahdolliset tiedustelut paikkaan liittyen sählöpostitse alla olevaan osoitteeseen.

YLEISTÄ EEZYSTÄ

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Verkkokaupan vastaava/teollisen varavastaava
Sijainti 00970 Helsinki
Hakuaika 14.5.2021 – 27.5.2021
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
Työaika 30-37,5 h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat