Kokki/palvelutiskimyyjä, Laukaa

EXTRAAJAKSI KOKIN / PALVELUTISKIMYYJÄN TEHTÄVIIN?

Työpaikan sijainti:Laukaan alueella.

Oletko tottunut lihan ja kalan käsittelijä sekä etevä ruuanlaittaja? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä?

Jos vastasit kyllä, saatat sopia Eezy kaupan palvelutiskimyyjän tehtäviin. Työtehtävät koostuvat asiakkaiden lämminhenkisestä palvelemisesta, lounasruokien valmistamisesta, liha- ja kalatuotteiden myynnistä ja valmistusvinkkien antamisesta sekä esillepanojen tekemisestä.


Lue lisää kokeneen palvelutiskimyyjämme Joukon kokemuksista Extraajana>> https://www.extraajat.fi/extraajien-palvelutiskimyyja-jouko-parviainen-siirtyi-maaraaikaisesta-tyosta-vuokratyohon/


NÄIN MENESTYT EEZYLLÄ

Saat palvelutiskimyyjän tehtäviin kattavan perehdytyksen, mutta ihan kaikista ei silti ole loistaviksi palvelutiskimyyjiksi. Sinulla onkin avaimet tehtävässä menestymiseen, jos osaat jo entuudestaan käsitellä lihaa ja kalaa sekä olet luonteeltasi selkeästi asiakaspalveluhenkinen ja osaat valmistaa ja suunnitelella lounasruokia. Työ kaupan ympäristössä on varsinkin ruuhka-aikoina nopeatempoista, jolloin joustavuus ja tekijäluonne ovat paikallaan hyväntuulista asennetta unohtamatta. Jos sinulla on vieläpä liha- ja kalaruokareseptit hyvin hallussa, niistä on nyt iloa muuallakin kuin kotikeittiössäsi! Asiakkaat nimittäin kysyvät niitä palvelutiskimyyjiltä päivittäin.


NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN

Tutustu tarkemmin vuokratyöhön sekä Extraajiin työnantajana rekrytointisivuiltamme>> https://www.extraajat.fi/meille-toihin/

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän
Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla
markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Ammattinimike Kokki/palvelutiskimyyjä
Sijainti 41340 Laukaa
Hakuaika 7.4.2021 – 21.4.2021
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika 30-37.5h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat