Kassa/Myyjä, Rajamäki

Kaupan moniosaaja haussa K-Supermarket Lähteeseen

Oletko tottunut asiakaspalvelija ja toimit ripeästi hyllyjen välissä? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä?
Jos vastasit kyllä, saatat sopia määräaikaiseksi työntekijäksi K-Supermarket Lähteeseen. Työtehtävät tapahtuvat sekä myymälän kassalla että hyllytystyössä myymälän hyllyjen välissä. Myymälässä työskennellään tehokkaasti sekä monipuolisesti eri osastoilla, joten vastuuta saat runsaasti vuorojen aikana.

Haemme nyt kassa/hyllytystyöntekijää alkukeväästä alkaen elokuun loppuun asti K-Supermarket Lähteeseen ja pääset sopimaan työvuorosi suoraan kauppiaan kanssa. Työtä on tarjolla noin 30-37,5 tuntia viikossa. Työt suoritetaan Eezyn kirjoilla, joten pääset halutessasi varaamaan vuoroja muistakin asiakaskaupoistamme.

Meillä työskentely tarkoittaa, että työllistyt Eezyn palkkalistoille vuokratyöntekijänä, ja valittavissasi on vaihtelevasti erilaisia myyjän työvuoroja S- ja K-ryhmien tutuissa kauppaketjuissa kuten Prismoissa, S-marketeissa, K-Citymarketeissa sekä K-Supermarketeissa.

NÄIN MENESTYT EEZYLÄISENÄ
Saat työskentelyysi kattavan koulutuksen, niin kassalle kuin tarvittaessa myös hyllytykseen. Eduksi katsotaan kuitenkin, jos olet jo työskennellyt asiakaspalvelutyössä ja tunnet olosi kotoisaksi erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme myös iloisuutta ja oma-aloitteisuutta työtehtäviä suorittaessa.

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN
Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa.
Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Extraajat kuuluu Eezy-konserniin. Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän
Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu.
Ammattinimike Kassa/Myyjä
Sijainti 05200 Rajamäki
Hakuaika 4.3.2021 – 28.3.2021
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa huhti-toukokuussa
Työaika 30-37,5h/vko
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat