Myyjiä kesäksi, kauppa21, Inkoo

EEZYSTI KESÄTÖIHIN INKOON ALUEELLE

Haluaisitko työskennellä tulevan kesän ruokakaupan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä?
Jos vastasit kyllä, saatat sopia kesätyöntekijäksi asiakkaallemme.

Haemme nyt kassamyyjiä ja myyjiä kesän ajaksi asiakkaillemme Inkoon alueelle. Työ on joko keikkaluonteista tai voit myös päästä sopimaan työvuorosi suoraan myymälän kanssa. Kesätöitä on tarjolla n. vk. 20-30h ja/tai sopimuksen mukaan.

Meillä työskentely tarkoittaa, että työllistyt Eezyn palkkalistoille vuokratyöntekijänä. Eezyllä sinun on mahdollista työskennellä myös muissa eri asiakaskaupoissa.

NÄIN MENESTYT EEZYLLÄ:
Löytyyhän sinulta avoin mieli kaupan eri työtehtäviin? Työ sisältää asiakaspalvelua: kassa- ja hyllytys- sekä myyntityötä, joten molempien kotimaisten kielten hallinta on välttämätöntä. Saat myyjän tehtäviin kattavan perehdytyksen. Olethan myös valmis työskentelemään myymälän aukioloaikojen mukaisesti?
Työ kaupan ympäristössä on varsinkin ruuhka-aikoina nopeatempoista, jolloin joustavuus ja tekijäluonne ovat paikallaan hyväntuulista asennetta unohtamatta.


NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN
Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa.
Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?
Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän
Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu.
Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Odotamme innolla kuulevamme sinusta!
Ammattinimike: Myyjiä kesäksi, kauppa21
Sijainti 10210 Inkoo
Hakuaika 1.3.2021 – 15.3.2021
Palkkaus TES
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti tai sop. mukaan
Työaika 3-5 vuoroa/vko. Keikkatyö.
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat