Myyjiä kesäksi, kauppa21, Raasepori

EEZYSTI KESÄTÖIHIN RAASEPORIN ALUEELLE!

Haluaisitko työskennellä tulevan kesän ruokakaupan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä?
Jos vastasit kyllä, saatat sopia kesätyöntekijäksi asiakkaallemme.

Haemme nyt ruotsin ja suomen kielen taitoisia kassamyyjiä ja myyjiä kesän ajaksi asiakkaillemme Raaseporin alueelle. Työ on joko keikkaluonteista tai voit myös päästä sopimaan työvuorosi suoraan myymälän kanssa. Kesätöitä on tarjolla n. vk. 20-30h ja/tai sopimuksen mukaan.

Meillä työskentely tarkoittaa, että työllistyt Eezyn palkkalistoille vuokratyöntekijänä. Eezyllä sinun on mahdollista työskennellä myös muissa eri asiakaskaupoissa.

NÄIN MENESTYT EEZYLLÄ:
Löytyyhän sinulta avoin mieli kaupan eri työtehtäviin? Työ sisältää asiakaspalvelua: kassa- ja hyllytys- sekä myyntityötä, joten molempien kotimaisten kielten hallinta on välttämätöntä. Saat myyjän tehtäviin kattavan perehdytyksen. Olethan myös valmis työskentelemään myymälän aukioloaikojen mukaisesti?
Työ kaupan ympäristössä on varsinkin ruuhka-aikoina nopeatempoista, jolloin joustavuus ja tekijäluonne ovat paikallaan hyväntuulista asennetta unohtamatta.


NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN
Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa.
Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin.


KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?
Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Myyjiä kesäksi, kauppa21
Sijainti 10300 Raasepori
Hakuaika 14.6.2021 – 28.6.2021
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti tai sop. mukaan
Työaika 3-5 vuoroa/vko. Keikkatyö.
Avoimia paikkoja 13

Uusimmat työpaikat