Kassa/myyjä, Turku

Töihin K-markettiin? Oletko tottunut asiakaspalvelija ja toimit ripeästi hyllyjen välissä? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä? Jos vastasit kyllä, saatat sopia työntekijäksi asiakasyrityksellemme K-markettiin, joka sijaitsee Turussa. Työtehtävät tapahtuvat sekä myymälän kassalla sekä tarvittaessa myös hyllytystyössä myymälän hyllyjen välissä.

Haemme nyt työntekijää asiakkaallemme ja pääset sopimaan työvuorosi suoraan kauppiaan kanssa. Työtä on tarjolla noin 30 tuntia viikossa. Työt suoritetaan alkuun Eezyn kirjoilla, joten pääset halutessasi varaamaan vuoroja muistakin asiakaskaupoistamme. Jatkossa on mahdollisuus siirtyä kaupan omille kirjoille. Meillä työskentely tarkoittaa, että työllistyt Eezyn palkkalistoille vuokratyöntekijänä ja valittavissasi on vaihtelevasti erilaisia myyjän työvuoroja K-ryhmien tutuissa kauppaketjuissa, kuten K-Citymarketeissa sekä K-Supermarketeissa.

NÄIN MENESTYT EEZYLÄISENÄ

Saat työskentelyysi kattavan koulutuksen, niin kassalle kuin tarvittaessa myös hyllytykseen. Eduksi katsotaan kuitenkin, jos olet jo työskennellyt asiakaspalvelutyössä ja tunnet olosi kotoisaksi erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme myös iloisuutta ja oma-aloitteisuutta työtehtäviä suorittaessa.

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa. Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Extraajat kuuluu Eezy-konserniin. Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Ammattinimike: Kassa/myyjä
Sijainti 20100 Turku
Hakuaika 5.10.2020 – 25.10.2020
Palkkaus Tes
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan
Työaika n.30 h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat