Myyjä/hyllyttäjä, Lahti

Haemme nyt asiakkaallemme hyllyttäjää Päijät-Hämeeseen.
Odotamme: - Mielellään kokemusta vastaavasta työstä tai hyllytystyöstä vähittäiskaupassa - Iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta. - Valmiutta tehdä töitä klo 6-7 alkaen. Oman auton käyttömahdollisuus suotava.
MILLAISTA ON TYÖ KEIKKAILIJANA EEZYLLÄ? Kun pääset töihin Eezylle, voit alkaa varata työvuoroja ja tehdä keikkatyötä kauttamme, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle. Saat itse valita omat työvuorosi sovelluksemme kautta. Voit siis työskennellä joustavasti juuri oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Vaikka työntekopaikkanasi ovatkin vaihtelevasti eri K-ryhmän toimipaikat, olemme tukenasi taustajoukoissa. Voit olla meihin aina yhteydessä sinua askarruttavissa työasioissa.
KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ? Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Ammattinimike: Myyjä/hyllyttäjä
Sijainti 15100 Lahti
Hakuaika 28.10.2020 – 11.11.2020
Palkkaus TES
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat