Myyjä/hyllyttäjä, Heinola

Haemme nyt asiakkaallemme hyllyttäjää Päijät-Hämeeseen.
Odotamme:
- Mielellään kokemusta vastaavasta työstä tai hyllytystyöstä vähittäiskaupassa
- Iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
- Valmiutta tehdä töitä klo 6-7 alkaen. Oman auton käyttömahdollisuus suotava.
MILLAISTA ON TYÖ KEIKKAILIJANA EEZYLLÄ?
Kun pääset töihin Eezylle, voit alkaa varata työvuoroja ja tehdä keikkatyötä kauttamme, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle. Saat itse valita omat työvuorosi sovelluksemme kautta. Voit siis työskennellä joustavasti juuri oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Vaikka työntekopaikkanasi ovatkin vaihtelevasti eri toimipaikat, olemme tukenasi taustajoukoissa. Voit olla meihin aina yhteydessä sinua askarruttavissa työasioissa.
KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?
Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen-yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Myyjä/hyllyttäjä
Sijainti 18200 Heinola
Hakuaika 9.6.2022 – 23.6.2022
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat