Verkkokaupan keräilijä, Jyväskylä

Haemme asiakkaallemme verkkokaupan keräilyyn kokemusta omaavia tekijöitä Jyväskylään.

ONKO SINUSTA HYVÄKSI KERÄILIJÄKSI?

Verkkokaupan työ on asiakkaiden tilaamien tuotteiden keräilyä, myös tuotteiden luovutus asiakkaille kuuluu työnkuvaan. Bonuksena tulee päivän hyötyliikunta, askeleita tulee päivän mittaan runsaasti eli hyvä peruskunto on vahvuus.

Työ tapahtuu arkisin ja pääsääntöisesti klo 6-18 välillä. Tilausten määrä vaihtelee päivittäin, joskus päivät saattavat venyä tai loppua aiemmin kuin suunniteltu eli joustavuutta arvostetaan.

HYVÄN KERÄILIJÄN OMINAISUUKSIA OVAT:

-Ripeä ja positiivinen asenne
-Päivittäistavarkaupan tuotteiden tuntemus
-Huolellisuus, tarkkuus ja laatutietoisuus


MILLAISTA ON TYÖ EEZYLLÄ?

Kun pääset töihin Eezylle, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle.

MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE?

Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on erittäin hyvä asenne! Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutusmateriaalin, joka antaa hyvän pohjan tehtävään.

Lisäksi:

Kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.
Joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle vakituisesti. Se on paljon ottaen huomioon, miten moni tulee näihin töihin väliaikaisesti.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?

Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Verkkokaupan keräilijä
Sijainti 40500 Jyväskylä
Hakuaika 29.4.2022 – 29.4.2022
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika 1-3 vuoroa/vko
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat