Myyjä K-Market Jämijärveen, Jämijärvi

Töihin K-Market Jämijärveen? Oletko tottunut asiakaspalvelija ja toimit ripeästi hyllyjen välissä? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä? Jos vastasit kyllä, saatat sopia työntekijäksi K-Market Jämijärvelle. Työtehtävät sisältävät pääasiassa hyllytystä ja myymälän siistimistä, mutta tarvittaessa myös asiakaspalvelua kassalla.

Työntekijä sopii vuoroista suoraan K-Market Jämijärven kauppiaan kanssa. Työtä on tarjolla alkuun noin 3 vuoroa viikossa, 5h/pvä. Työt suoritetaan Eezyn kirjoilla, joten pääset halutessasi varaamaan vuoroja muistakin asiakaskaupoistamme. Meillä työskentely tarkoittaa, että työllistyt Eezyn palkkalistoille vuokratyöntekijänä ja valittavissasi on vaihtelevasti erilaisia myyjän työvuoroja K-ryhmien tutuissa kauppaketjuissa, kuten K-Citymarketeissa sekä K-Supermarketeissa.

NÄIN MENESTYT EEZYLÄISENÄ

Saat työn aluksi kattavan koulutuksen hyllytykseen ja kassatyöskentelyyn. Eduksi katsotaan kuitenkin, jos olet jo työskennellyt asiakaspalvelutyössä ja tunnet olosi kotoisaksi erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme myös iloisuutta ja oma-aloitteisuutta työtehtäviä suorittaessa.

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa. Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Myyjä K-Market Jämijärveen
Sijainti 38800 Jämijärvi
Hakuaika 4.1.2022 – 18.1.2022
Palkkaus Tes
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika 3 vuoroa/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat