Kassa/myyjä, Turku

EXTRAAJAKSI KASSAMYYJÄN TEHTÄVIIN K-KAUPPOIHIN

Työpaikan sijainti: Turku ja lähikunnat; Raisio, Naantali, Masku, Kaarina, Piikkiö ja Lieto

Tiesitkö, että asiakaspalvelutyössä karttuvat sosiaaliset taidot ovat nykyään kysyttyjä taitoja lähes missä tahansa ammatissa? Kassamyyjän tehtävä on yksi parhaiten vuorovaikutustaitoja opettava ammatti. Ja työt voi aloittaa ilman aikaisempaa alan työkokemusta!

Mitä, jos haet meille Extraajaksi ja nappaat itsellesi työn, jota voit tehdä joustavasti ja samalla työelämätaitojasi kehittäen? Työ Extraajana on sinulle myös mahdollinen ponnahduslauta kaupan alalle, tai jopa vakituiseen työpaikkaan.

Extraajana työskentelet ansaiten kaupan alan TES:in mukaista palkkaa. Sinun aikatauluusi sopivien työvuorojen valitseminen sujuu helposti Extranet-järjestelmän kautta. Lisäksi koulutamme sinut työsuhteen alussa tehtävääsi ja suoritat itsellesi ikärajapassin sekä Veikkauksen, Matkahuollon ja Postin asiakaspalvelijan pätevyydet.

ONKO SINUSTA ERITTÄIN HYVÄKSI KASSAMYYJÄKSI?

Ruokakaupan maailma ja kassamyyjän rooli ovat meille kaikille tuttuja asiakkaan näkövinkkelistä. Kassamyyjä on usein ainoa kaupan henkilökuntaa edustava kontakti, joka asiakkaalla on. Hyvä kassamyyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Erittäin hyvä kassamyyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien.

Erittäin hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytystyöhön myymälässä. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille, ja saa asiakkaan huononkin tuulen kääntymään myötätuuleksi. Hyvä kassamyyjä on myös tehokas ja nopea. Hän ei seisota asiakkaitaan jonossa. Kaikista ei ole erittäin hyviksi kassamyyjiksi. Onko sinusta?

MILLAISTA ON TYÖ EXTRAAJANA?

Kun liityt juuri meidän Extraajien palkkalistoille, sinusta tulee Extraaja. Extraajana työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle.

Saat itse valita omat työvuorosi sovelluksemme kautta. Voit siis työskennellä joustavasti juuri oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Vaikka työntekopaikkanasi ovatkin vaihtelevasti eri K-ryhmän toimipaikat, olemme tukenasi taustajoukoissa. Voit olla meihin aina yhteydessä sinua askarruttavissa työasioissa.

MITÄ ME EXTRAAJAT TARJOAMME SINULLE?

Vuokratyösuhteesi meillä Extraajissa alkaa aina perehdytyksellä. Siksi aiemmalla kokemuksellasi ei ole merkitystä. Tärkeintä on erittäin hyvän kassamyyjän asenne! Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät kurssit (Veikkaus, Posti ja Matkahuolto) sekä ikärajapassin.

Lisäksi:
- Kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
- Valitset oikeasti juuri itsellesi sopivat työskentelyajat Extranet -järjestelmästämme tai mobiilisovelluksesta.
- Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja lisiä.
- Lähes joka kolmas työntekijöistämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle myös vakituisesti. Se on paljon ottaen huomioon, miten moni tulee näihin töihin väliaikaisesti.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?

Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään sähköisen järjestelmämme kautta viimeiseen hakupäivään mennessä. Hakemuksen perusteella sinut valitaan työhaastatteluun. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Extraajien kokemuksista? Lisää tietoa löydät rekrysivuiltamme olevista blogiartikkeleista sekä Instagram-profiilistamme: @extraajat.

Extraajat on osa Eezy-konsernia. Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Ammattinimike: Kassa/myyjä
Sijainti 20100 Turku
Hakuaika 25.5.2020 – 8.6.2020
Palkkaus Tes
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan
Työaika 1-6 vroa/vko / keikkatyö
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat