Palvelumyyjä, Jyväskylä

EXTRAAJAKSI JOUSTAVIIN PALVELUTISKIMYYJÄN TEHTÄVIIN?

Työpaikan sijainti: Jyväskylä

Oletko tottunut lihan ja kalan käsittelijä sekä etevä ruuanlaittaja? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, jotka joustavat sinun aikataulusi mukaan? Jos vastasit kyllä, saatat sopia Extraajaksi palvelutiskimyyjän tehtäviin.

Työtehtävät tapahtuvat tuttujen päivittäistavarakauppojen palvelutiskeillä ja koostuvat asiakkaiden lämminhenkisestä palvelemisesta, liha- ja kalatuotteiden myynnistä ja valmistusvinkkien antamisesta sekä esillepanojen tekemisestä.

Extraajana työskentely tarkoittaa, että työllistyt Extraajien palkkalistoille vuokratyöntekijänä, ja valittavissasi on vaihtelevasti erilaisia palvelutiskimyyjän työvuoroja K-ryhmän kauppaketjussa K-Citymarketeissa sekä K-Supermarketeissa.

Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevista työympäristöistä ja kollegoista, ja elämäntilanteesi vaatii itse valittavia työvuoroja. Halutessasi voit työskennellä myös vain yhdessä kaupassa ja sopia kaupan kanssa suoraan vuoroista oman aikataulusi mukaisesti.

Lue lisää kokeneen palvelutiskimyyjämme Joukon kokemuksista Extraajana>> https://www.extraajat.fi/extraajien-palvelutiskimyyja-jouko-parviainen-siirtyi-maaraaikaisesta-tyosta-vuokratyohon/

TYÖVUOROT EXTRAAJANA JOUSTAVAT ELÄMÄSI MUKAAN

Extraajana valitset sinun aikatauluusi sopivat työvuorot suoraan mobiilisovelluksestamme tai Extranet-järjestelmästämme. Voit merkitä järjestelmäämme ne alueet, joilta toivot työvuoroja sekä kalenteriimme ne ajat, jolloin et ole käytettävissä. Järjestelmä tarjoaa toiveidesi perusteella palvelutiskien aukioloaikoina sinulle sopivia työvuoroja asiakaskauppojemme työntekijätarpeiden mukaan.

Extraajana työskentely on erittäin joustavaa etkä sitoudu tietyn viikkotuntimäärän tekemiseen. Vapaus valita omat työvuorosi tarkoittaa tietenkin myös sitä, että voit pitää vapaapäiviä silloin kun itse haluat.

NÄIN MENESTYT EXTRAAJANA

Saat palvelutiskimyyjän tehtäviin kattavan perehdytyksen, mutta ihan kaikista ei silti ole loistaviksi
palvelutiskimyyjiksi. Sinulla onkin avaimet tehtävässä menestymiseen, jos osaat jo entuudestaan käsitellä lihaa ja kalaa sekä olet luonteeltasi selkeästi asiakaspalveluhenkinen.

Työ kaupan ympäristössä on varsinkin ruuhka-aikoina nopeatempoista, jolloin joustavuus ja tekijäluonne ovat paikallaan hyväntuulista asennetta unohtamatta. Jos sinulla on vieläpä liha- ja kalaruokareseptit hyvin hallussa, niistä on nyt iloa muuallakin kuin kotikeittiössäsi! Asiakkaat nimittäin kysyvät niitä palvelutiskimyyjiltä päivittäin.

Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti eri asiakaskaupoissamme, joten mitä valmiimpi olet liikkumaan
itsenäisesti eri kauppojen toimipisteisiin, sitä enemmän sinulle tarjoutuu kauttamme töitä. Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön.

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN

Tutustu tarkemmin vuokratyöhön sekä Extraajiin työnantajana rekrytointisivuiltamme>> https://
www.extraajat.fi/meille-toihin/

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Extraajat on osa Eezy-konsernia. Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Ammattinimike: Palvelumyyjä
Sijainti 40270 Jyväskylä
Hakuaika 12.11.2020 – 26.11.2020
Palkkaus TES
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika 0-3 vuoroa/vko
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat