Palvelutiskimyyjä, harjoittelija, Oulu

EXTRAAJAKSI PALVELUTISKIMYYJÄN TEHTÄVIIN?
Työpaikan sijainti: Ouluun

Oletko tottunut lihan ja kalan käsittelijä sekä etevä ruuanlaittaja? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä?

Yllä mainitut ominaisuudet ja tehtävä on nyt mahdollista ottaa haltuun: Harjoitella ja tulla erityisosaajaksi kaupan alalla.

Jos vastasit kyllä, saatat sopia Extraajaksi palvelutiskimyyjän tehtävään. Työtehtävät tapahtuvat päivittäistavarakaupan palvelutiskillä ja koostuu asiakkaiden lämminhenkisestä palvelemisesta, liha- ja kalatuotteiden myynnistä ja valmistusvinkkien antamisesta sekä esillepanojen tekemisestä.

Extraajana työskentely tarkoittaa, että työllistyt Extraajien palkkalistoille vuokratyöntekijänä, ja työllistyt ensisijaisesti K-Supermarket Revontorille. Työ sopii sinulle, jos pidät nopea tempoisesta työympäristöstä ja kykenet tekemään useaa asiaa yhtaikaisesti.NÄIN MENESTYT EXTRAAJANA

Saat palvelutiskimyyjän tehtäviin kattavan perehdytyksen, mutta ihan kaikista ei silti ole loistaviksi palvelutiskimyyjiksi. Sinulla onkin avaimet tehtävässä menestymiseen, jos osaat jo entuudestaan käsitellä lihaa ja kalaa sekä olet luonteeltasi selkeästi asiakaspalveluhenkinen. Työ kaupan ympäristössä on varsinkin ruuhka-aikoina nopeatempoista, jolloin joustavuus ja tekijäluonne ovat paikallaan hyväntuulista asennetta unohtamatta. Jos sinulla on vieläpä liha- ja kalaruokareseptit hyvin hallussa, niistä on nyt iloa muuallakin kuin kotikeittiössäsi! Asiakkaat nimittäin kysyvät niitä palvelutiskimyyjiltä päivittäin.

Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön.

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN

Tutustu tarkemmin vuokratyöhön sekä Extraajiin työnantajana rekrytointisivuiltamme>> https://www.extraajat.fi/meille-toihin/

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!
Ammattinimike: Palvelutiskimyyjä, harjoittelija
Sijainti 90400 Oulu
Hakuaika 30.1.2020 – 13.2.2020
Palkkaus TES
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika 30-37,5H
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat