Kokenut kassa/myyjä, Helsinki

KAUPAN ALAN OSAAJA, ETSITKÖ LISÄTIENESTEJÄ?
Työpaikan sijainti: Pääkaupunkiseudun alueella.

Etsitkö lisätienestejä ja joustavaa työtä esimerkiksi toisen työn tai opiskelun oheen? Onko sinulla jo entuudestaan työkokemusta kaupan alalta ja kassatyöskentelystä?

Työ Extraajana kassamyyjän tehtävissä saattaisi sopia sinulle! Extraajana työllistyt Extraajien palkkalistoille vuokratyöntekijänä ja valittavissasi on erilaisia kassamyyjän työvuoroja S- ja K-ryhmien tutuissa kauppaketjuissa kuten Prismoissa, S-marketeissa, Alepoissa, Saleissa, K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa sekä K-marketeissa. Työtehtävät koostuvat kassatyöskentelystä, asiakkaiden palvelemisesta ja rahastuksesta sekä vaihtelevasti myös kuormien purkamisesta ja hyllyttämisestä.

Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevista työympäristöistä, -tehtävistä sekä kollegoista, ja elämäntilanteesi vaatii itse valittavia työvuoroja. Extraajana saat kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä tietenkin hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Lue lisää kokeneen kassamyyjämme Annan kokemuksista Extraajana>> https://www.extraajat.fi/anna-on-tehnyt-kassavuoroja-extraajana-jo-kolme-vuotta-hyva-asenne-kantaa-pitkalle/

EXTRAAJANA VALITSET TYÖVUOROT ELÄMÄSI MUKAAN

Arjessa valitset sinulle sopivat työvuorot suoraan mobiilisovelluksestamme tai Extranet-järjestelmästämme. Voit merkitä järjestelmäämme ne alueet, joilta toivot työvuoroja sekä kalenteriimme ne ajat, jolloin et ole käytettävissä. Järjestelmä tarjoaa toiveidesi perusteella kauppojen aukioloaikoina sinulle sopivia työvuoroja asiakaskauppojemme työntekijätarpeiden mukaan.

Extraajana et sitoudu tietyn viikkotuntimäärän tekemiseen. Vapaus valita omat työvuorosi tarkoittaa tietenkin myös sitä, että voit pitää vapaapäiviä silloin kun itse haluat.

NÄIN MENESTYT EXTRAAJANA

Asiakaskauppamme tietävät odottaa töihin Extraajia, joilla on asenne kohdallaan. Meiltä lähteekin asiakkaiden avuksi aina osaajia, joilta löytyy joustavuutta ja tekijäluonnetta hyväntuulista asiakaspalveluasennetta unohtamatta. Extraajilla meidän tehtävämme on löytää asiakaskaupoillemme lisäkädet silloinkin, kun äkillinen työntekijätarve yllättää. Siksi työvuoroja tulee usein tarjolle nopeallakin varoitusajalla. Mitä joustavampi ja valmiimpi olet liikkumaan itsenäisesti eri kauppojen toimipisteisiin, sitä enemmän sinulle tarjoutuu töitä kauttamme.

Tarjoamme sinulle vuokratyösuhteesi aluksi perehdytyksen, jonka sisältö sovitaan osaamisestasi riippuen. Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät, mahdollisesti sinulta vielä puuttuvat kurssit (Veikkaus, Posti ja Matkahuolto) sekä ikärajapassin.

NÄIN HAET

Tutustu tarkemmin vuokratyöhön sekä Extraajiin työnantajana rekrytointisivuiltamme>> https://www.extraajat.fi/meille-toihin/

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Jos sinulta löytyy jo yli kuuden kuukauden kokemus alalta, voit täyttää pikahakemuksen 30 sekunnissa verkkosivuillamme! Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, päätös aloittamisestasi voidaan tehdä välittömästi ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän
Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla
markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Ammattinimike: Kokenut kassa/myyjä
Sijainti 00100 Helsinki
Hakuaika 22.6.2020 – 6.7.2020
Palkkaus TES
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika 1-3 vuoroa/vko. Keikkatyö
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat