Palvelutiskimyyjä, Kerava

EXTRAAJAKSI JOUSTAVIIN PALVELUTISKIMYYJÄN TEHTÄVIIN?
Työpaikan sijainti: Keravan alueella.

Oletko tottunut lihan ja kalan käsittelijä sekä etevä ruuanlaittaja? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, jotka joustavat sinun aikataulusi mukaan?

Jos vastasit kyllä, saatat sopia Extraajaksi palvelutiskimyyjän tehtäviin. Työtehtävät tapahtuvat tuttujen päivittäistavarakauppojen palvelutiskeillä ja koostuvat asiakkaiden lämminhenkisestä palvelemisesta, liha- ja kalatuotteiden myynnistä ja valmistusvinkkien antamisesta sekä esillepanojen tekemisestä.

Extraajana työskentely tarkoittaa, että työllistyt Extraajien palkkalistoille vuokratyöntekijänä, ja valittavissasi on vaihtelevasti erilaisia palvelutiskimyyjän työvuoroja S- ja K-ryhmien tutuissa kauppaketjuissa kuten Prismoissa, S-marketeissa, K-Citymarketeissa sekä K-Supermarketeissa. Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevista työympäristöistä ja kollegoista, ja elämäntilanteesi vaatii itse valittavia työvuoroja.

Lue lisää kokeneen palvelutiskimyyjämme Joukon kokemuksista Extraajana>> https://www.extraajat.fi/extraajien-palvelutiskimyyja-jouko-parviainen-siirtyi-maaraaikaisesta-tyosta-vuokratyohon/

TYÖVUOROT EXTRAAJANA JOUSTAVAT ELÄMÄSI MUKAAN

Extraajana valitset sinun aikatauluusi sopivat työvuorot suoraan mobiilisovelluksestamme tai Extranet-järjestelmästämme. Voit merkitä järjestelmäämme ne alueet, joilta toivot työvuoroja sekä kalenteriimme ne ajat, jolloin et ole käytettävissä. Järjestelmä tarjoaa toiveidesi perusteella palvelutiskien aukioloaikoina sinulle sopivia työvuoroja asiakaskauppojemme työntekijätarpeiden mukaan.

Extraajana työskentely on erittäin joustavaa etkä sitoudu tietyn viikkotuntimäärän tekemiseen. Vapaus valita omat työvuorosi tarkoittaa tietenkin myös sitä, että voit pitää vapaapäiviä silloin kun itse haluat.

NÄIN MENESTYT EXTRAAJANA

Saat palvelutiskimyyjän tehtäviin kattavan perehdytyksen, mutta ihan kaikista ei silti ole loistaviksi palvelutiskimyyjiksi. Sinulla onkin avaimet tehtävässä menestymiseen, jos osaat jo entuudestaan käsitellä lihaa ja kalaa sekä olet luonteeltasi selkeästi asiakaspalveluhenkinen. Työ kaupan ympäristössä on varsinkin ruuhka-aikoina nopeatempoista, jolloin joustavuus ja tekijäluonne ovat paikallaan hyväntuulista asennetta unohtamatta. Jos sinulla on vieläpä liha- ja kalaruokareseptit hyvin hallussa, niistä on nyt iloa muuallakin kuin kotikeittiössäsi! Asiakkaat nimittäin kysyvät niitä palvelutiskimyyjiltä päivittäin.

Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti eri asiakaskaupoissamme, joten mitä valmiimpi olet liikkumaan itsenäisesti eri kauppojen toimipisteisiin, sitä enemmän sinulle tarjoutuu kauttamme töitä. Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön.

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN

Tutustu tarkemmin vuokratyöhön sekä Extraajiin työnantajana rekrytointisivuiltamme>> https://www.extraajat.fi/meille-toihin/

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!
Ammattinimike: Palvelutiskimyyjä
Sijainti 04200 Kerava
Hakuaika 21.10.2019 – 4.11.2019
Palkkaus tes
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika 1-6 vuoroa/vko. Keikkatyö.
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat