Kassa/myyjä, Lappeenranta

KASSAMYYJÄKSI JOUSTAVAAN KEIKKATYÖHÖN?
Mitä jos nappaisit itsellesi työn, jota voit tehdä joustavasti silloin kuin sinulle sopii? Työ Eezyllä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskeluiden oheen tai muuhun elämäntilanteeseen, joka vaatii työaikoja, jotka voit itse valita. Eezyn työ on kaupan alan keikkatyötä, mutta samalla mahdollinen ponnahduslauta kaupan alalle tai jopa vakituiseen työpaikkaan. Kun työskentelet Eezyn kautta, ansaitset kaupan alan TES:n mukaista palkkaa sekä ilta- ja viikonloppulisiä. Tuntipalkka pohjautuu sinun aikaisempaan työkokemukseen ja koulutukseen. Sinun aikatauluusi sopivien työvuorojen varaaminen sujuu kätevästi puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta.

ONKO SINUSTA HYVÄKSI KASSAMYYJÄKSI?
Päivittäistavarakauppa ja kassamyyjän rooli ovat meille kaikille tuttuja vähintäänkin asiakkaan näkökulmasta. Kassamyyjä on usein ainoa kaupan henkilökuntaa edustava kontakti, joka asiakkaalla on kauppareissun aikana. Hyvä kassamyyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Hyvä kassamyyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien. Hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteen aikana ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytykseen, mutta myös muihin tehtäviin kuten keräilyyn, pakettipalveluihin, palvelutiskille ym. aina oman osaamisen puitteissa. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille ja saa asiakkaan hyvälle tuulelle. Hyvä kassamyyjä on tehokas ja nopea, hän ei seisota asiakkaitaan jonossa. Onko sinusta hyväksi kassamyyjäksi tai haluatko kehittyä vielä paremmaksi?

MILLAISTA ON TYÖ KEIKKAILIJANA EEZYLLÄ?
Kun pääset töihin Eezylle, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme työtä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle ja sinulla on vapaus valita sinulle sopivat työvuorot. Voit siis työskennellä joustavasti juuri oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Kohteet vaihtelevat pienistä marketeista isoihin automarketteihin. Vaikka työnteko tapahtuu vaihtelevasti eri päivittäistavarakaupan toimipisteissä ja erikoismyymälöissä niin olemme tukenasi taustajoukoissa. Voit kääntyä meidän puoleemme sinua askarruttavissa työasioissa.

EDELLYTÄMME HAKIJALTA:
Iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
Valmiutta työskennellä erilaisissa työvuoroissa myymälöiden aukioloaikoina
Aikaisempi kokemus rahankäsittelystä tai jonkin kassajärjestelmän käytöstä on eduksi
Vähintään 18-vuoden ikää

ARVOSTAMME HAKIJASSA:
Hyviä vuorovaikutustaitoja
Joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
Ongelmanratkaisukykyä
Halua oppia ja kehittyä kaupan alan työtehtävissä

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?
Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään ja kerro mikä tekee juuri sinusta hyvän kassamyyjän! Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa.
Ammattinimike Kassa/myyjä
Sijainti 53500 Lappeenranta
Hakuaika 20.9.2023 – 20.9.2023
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika 0-3 vuoroa/vko
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat