Kassa/myyjä, Turku

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy välittää vuokratyövoimaa pelkästään päivittäistavarakaupan alalle. Meidän kauttamme pääset tekemään töitä maamme suurimmissa kauppaketjuissa: K-citymarket, Prisma, S-market, K-supermarket, Sale, K-market ja Alepa

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun kassa/myyjiä

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työtä on tarjolla 30 h tuntia viikossa samassa toimipisteessä ja saat lisäksi lisätyövuorotarjoukset kätevästi netin kautta (myös mobiilisovellukseen) ja voit varata itsellesi sopivia vuoroja myös muissa kaupoissa.


Odotamme:

-Kokemusta kaupan alan työtehtävistä
-Iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
-Vastuunottokykyä ja luotettavuutta
-Valmiutta tehdä töitä kaupan aukioloaikojen mukaan, myös ilta- ja viikonloppuvuoroja
-18 vuoden ikää

Tarjoamme:

-Pääasiassa kassatyöskentelyä, mutta pääset työskentelemään myös muissa kaupan tehtävissä
-30h/vko samassa toimipisteessä, samojen työkavereiden kanssa.
-Saat työehtosopimuksen mukaisen palkan
-Saat koulutuksen työtehtäviisi
-Mahdollisuuden tehdä keikkatöitä tämän lisäksi.Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy on luotettava ja vastuullinen Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima vuokratyönantaja ja toimimme työelämän lakien ja pelisääntöjen mukaisesti.
Joustavana työnantajana annamme jokaiselle työntekijällemme tilaisuuden sovittaa työnteon tehokkaasti yhteen muiden elämän menojen kanssa.
Kauttamme on mahdollista kasvaa päivittäistavarakaupan ammattilaiseksi. 27% työntekijöistämme saa vakituisen työpaikan kaupan alalta.
Ammattinimike: Kassa/myyjä
Sijainti 20100 Turku
Hakuaika 31.1.2018 – 14.2.2018
Palkkaus Tes
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan
Työaika 30 h/vko
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat