Hyllyttäjä, Pietarsaari

HYLLYTTÄJÄKSI EEZYLLE?

Työpaikan sijainti: Pietarsaari

Haemme nyt hyllyttäjää 3 viikoksi Pietarsaareen.

Eezyn työ on kaupan alan keikkatyötä, mutta samalla mahdollinen ponnahduslauta kaupan alalle, tai jopa vakituiseen työpaikkaan. Kun työskentelet meidän kautta ansaitset kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.


MILLAISTA ON TYÖ KEIKKAILIJANA EEZYLLÄ?
Kun pääset töihin Eezylle, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle. Pääset sopimaan vuorot suoraan asiakkaamme kanssa.

MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE?
Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on hyvä asenne!
Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.
Joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle vakituisesti. Se on paljon ottaen huomioon, miten moni tulee näihin töihin väliaikaisesti.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?
Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Hyllyttäjä
Sijainti 68600 Pietarsaari
Hakuaika 16.5.2022 – 23.5.2022
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Viikot 23-25
Työaika 2-3 vuoroa/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat