Kassa/myyjä: Kesätyö kauppa21, Helsinki

EEZYSTI KESÄTYÖIHIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Haluaisitko työskennellä tulevan kesän ruokakaupan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä?
Jos vastasit kyllä, saatat sopia kesätyöntekijäksi asiakkaallemme.

Haemme nyt kassamyyjiä kesän ajaksi pääkaupunkiseudun myymälöihin.

Työt suoritetaan Eezyn kirjoilla, joten pääset halutessasi varaamaan vuoroja muistakin asiakaskaupoistamme.
Meillä työskentely tarkoittaa, että työllistyt Eezyn palkkalistoille vuokratyöntekijänä. Eezyllä sinun on mahdollista työskennellä myös muissa eri S-ryhmän tutuissa kauppaketjuissa.

NÄIN MENESTYT EEZYLLÄ:
Löytyyhän sinulta avoin mieli kaupan eri työtehtäviin? Työ sisältää asiakaspalvelua: kassa- ja hyllytys- sekä myyntityötä, joten molempien kotimaisten kielten hallinta on välttämätöntä. Saat myyjän tehtäviin kattavan perehdytyksen. Olethan myös valmis työskentelemään myymälän aukioloaikojen mukaisesti?
Työ kaupan ympäristössä on varsinkin ruuhka-aikoina nopeatempoista, jolloin joustavuus ja tekijäluonne ovat paikallaan hyväntuulista asennetta unohtamatta.


NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN
Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, lyödään kättä päälle ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa.
Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Kassa/myyjä: Kesätyö kauppa21
Sijainti 00100 Helsinki
Hakuaika 12.4.2021 – 26.4.2021
Palkkaus tes
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika 1-6 vuoroa/vko. Keikkatyö.
Avoimia paikkoja 6

Uusimmat työpaikat