Kaupan moniosaaja, Helsinki

ETSITKÖ LISÄTIENESTEJÄ PÄIVITTÄISTAVARAKAUPAN OSASTOTÖISTÄ?
Työpaikan sijainti: Pääkaupunkiseudun alueella.

Etsitkö lisätienestejä ja joustavaa työtä esimerkiksi toisen työn tai opiskelun oheen? Onko sinulla jo entuudestaan työkokemusta päivittäistavarakaupan arkirutiineista ja osastotyöstä?

Osastotyöntekijän tehtävät Extraajana saattaisivat sopia sinulle! Työ koostuu päivittäistavarakaupan eri tuoteosastojen ylläpitotehtävistä kuten kuormien vastaanottamisesta ja purkamisesta, hyllyttämisestä, tuotteiden päiväysten tarkastamisesta sekä hävikin kirjaamisesta. Osastotyövuorojen lisäksi tarjolla on halutessasi ja osaamisestasi riippuen myös kassa- ja palvelutiskimyyjän työvuoroja.

Meillä työllistyt Extraajien palkkalistoille vuokratyöntekijänä ja valittavissasi on erilaisia työvuoroja S- ja K-ryhmien tutuissa kauppaketjuissa kuten Prismoissa, S-marketeissa, Alepoissa, Saleissa, K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa sekä K-marketeissa. Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevista työympäristöistä ja -tehtävistä sekä kollegoista, ja elämäntilanteesi vaatii itse valittavia työvuoroja. Extraajana saat kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä tietenkin hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Tutustu Extraajien kokemuksiin täällä>> https://www.extraajat.fi/esittelyssa-15-extraajaa/

EXTRAAJANA VALITSET TYÖVUOROT ELÄMÄSI MUKAAN

Arjessa valitset sinulle sopivat työvuorot suoraan mobiilisovelluksestamme tai Extranet-järjestelmästämme. Voit merkitä järjestelmäämme ne alueet, joilta toivot työvuoroja sekä kalenteriimme ne ajat, jolloin et ole käytettävissä. Järjestelmä tarjoaa toiveidesi perusteella kauppojen aukioloaikoina sinulle sopivia työvuoroja asiakaskauppojemme työntekijätarpeiden mukaan.

Extraajana et sitoudu tietyn viikkotuntimäärän tekemiseen. Vapaus valita omat työvuorosi tarkoittaa tietenkin myös sitä, että voit pitää vapaapäiviä silloin kun itse haluat.

NÄIN MENESTYT EXTRAAJANA

Asiakaskauppamme tietävät odottaa töihin Extraajia, joilla on asenne kohdallaan. Meiltä lähteekin asiakkaiden avuksi aina osaavia osastotyöntekijöitä, joilta löytyy joustavuutta ja rivakkaa tekijäluonnetta. Asiakkaiden palveleminen on luonnollinen osa kaupan osastotyötekijän tehtävää, joten hyväntuulista palvelualttiutta tarvitset myös. Osastojen ylläpitotehtävissä menestyminen edellyttää, että sinulla on osaamista esimerkiksi kaupan HeVi-, maito-, leipä ja einesosastojen päivittäisistä tehtävistä.

Usein työvuoroja saattaa tulla tarjolle nopeallakin varoitusajalla, joten mitä joustavampi ja valmiimpi olet liikkumaan itsenäisesti eri kauppojen toimipisteisiin, sitä enemmän sinulle tarjoutuu töitä kauttamme. Tarjoamme sinulle vuokratyösuhteesi aluksi perehdytyksen, jonka sisältö sovitaan osaamisestasi riippuen.

NÄIN HAET

Tutustu tarkemmin vuokratyöhön sekä Extraajiin työnantajana rekrytointisivuiltamme>> https://www.extraajat.fi/meille-toihin/

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake sähköisen järjestelmämme kautta. Jos sinulta löytyy jo yli kuuden kuukauden kokemus alalta, voit täyttää pikahakemuksen 30 sekunnissa verkkosivuillamme! Hakemuksen perusteella kutsumme sinut työhaastatteluun. Jos olemme selvästi sinulle sopiva työpaikka, päätös aloittamisestasi voidaan tehdä välittömästi ja perehdytyksesi tehtäviin voi alkaa. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!
Ammattinimike: Kaupan moniosaaja
Sijainti 00100 Helsinki
Hakuaika 5.11.2019 – 19.11.2019
Palkkaus tes
Työn kesto: yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa heti tai sop.mukaan
Työaika 1-6 vuoroa/vko. Keikkatyö.
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat


Notice: Undefined index: debug in /var/www/vhosts/extraajat.fi/httpdocs/wp-content/plugins/v-modal/v-modal.php on line 124