Huoltamotyöntekijä, Neste K Sörnäinen, Helsinki

Asiakkaamme Neste K Sörnäinen etsii huoltamotyöntekijää toistaiseksi n. 34h/vko. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Sopivan työntekijän löydyttyä töitä olisi tarjolla sopimuksen mukaan toistaiseksi. Työvuorot sijouttuvat ma-su väliselle ajalle ja painottuvat iltavuoroihin. Olethan kuitenkin valmis työskentelemään joustavasti myös aamuisin. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.Työtehtäviisi kuuluu mm. kassalla työskentely, veikkaus sekä muut monipuoliset huoltamotyöntekijän työtehtävät, kuten kahvilatyö. Työtehtävässä edellytämme hygieniapassia, mutta se on mahdollista suorittaa työsuhteen alussa. Myös aikaisempi osaaminen huoltoasemalta ja sekä k- puolelta katsotaan eduksi. Olethan myös joustava sekä sopeutuvainen erilaisiin tilanteisiin, sillä työvuoroissa työskennellään myös yksin. Odotamme hakijoilta hyviä asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta sekä oma-aloitteisuutta.Edellytämme tehtävään:

-Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-Joustavuutta työaikojen suhteen sekä mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksi ajaksi
-Kiinnostusta kaupan alasta ja halu kehittyä alalla


Tarjoamme:

-Innostavan tiimin ja kattavan perehdytyksen tarvittaessa
-Kaupan alan TES:in mukaisen palkan (10,73-14,41e/h +mahdolliset huoltamolisät)
-Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
-Asiakkaamme kouluttaa sinut työtehtäviin tarvittaessa


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työt suoritetaan Eezy kaupan kautta, mutta sopivan tekijän löydyttyä on mahdollista työllistyä myös asiakkaalle.

Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Eezy Kauppa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Huoltamotyöntekijä, Neste K Sörnäinen
Sijainti 00530 Helsinki
Hakuaika 27.3.2024 – 21.4.2024
Palkkaus Kaupan alan TES, Huoltamolisät
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti/sopimuksen mukaan
Työaika n. 34/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat