Huoltamotyöntekijä, kesätyö Neste K Matinkylä, Espoo

Asiakkaamme Neste K Matinkylä etsii kahta huoltamotyöntekijää kesäkaudelle määräajaksi 1.5.-31.8.2024 n. 25-30h/vko. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Työvuorot sijoittuvat ma-pe väliselle ajalle sekä painottuvat arkiaamuvuoroihin. Olethan kuitenkin valmis työskentelemään joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kassalla työskentely, veikkaus sekä muut monipuoliset huoltamotyöntekijän työtehtävät, kuten kahvilatyö. Työtehtävässä edellytämme hygieniapassia, mutta se on mahdollista suorittaa työsuhteen alussa. Myös aikaisempi osaaminen huoltoasemalta ja sekä k- puolelta katsotaan eduksi. Työtehtävä sisältää yksintyöskentelyä. Sopivan tekijän löydyttyä töitä olisi mahdollista jatkaa syksyllä määräajan jälkeen.Edellytämme tehtävään:

-Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-Joustavuutta työaikojen suhteen sekä mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksi ajaksi
-Kiinnostusta kaupan alasta ja halu kehittyä alalla


Tarjoamme:

-Innostavan tiimin ja kattavan perehdytyksen tarvittaessa
-Kaupan alan TES:in mukaisen palkan (10,73-14,41e/h +mahdolliset huoltamolisät)
-Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
-Asiakkaamme kouluttaa sinut työtehtäviin tarvittaessa


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Olemme yhteydessä vain niihin hakijoihin, joiden osalta rekrytointiprosessi etenee. Työt suoritetaan Eezy kaupan kautta, mutta määräajan jälkeen on mahdollista työllistyä myös asiakkaalle.

Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Eezy Kauppa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Huoltamotyöntekijä, kesätyö Neste K Matinkylä
Sijainti 02230 Espoo
Hakuaika 27.3.2024 – 21.4.2024
Palkkaus kaupan alan TES, Huoltamolisät
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Toukokuussa 2024
Työaika 25-30h/vko
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat