Kassa/Myyjä, Porvoo

Asiakkaamme S-Market Näsi etsii kesätyöntekijöitä määräajaksi, ajalle 8.4.-31.8.,25h/viikko tai 27.5.-30.9 25h/viikko. Ilmoitathan hakemuksessa kumpi aika olisi sinulle sopivampi.

S-market Näsissä pääset tutustumaan kaupan eri työtehtäviin. Työtehtävät saattavat vaihdella kassatyöstä hyllytystehtäviin. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Jos olet iloisella ja reippaalla asenteella varustettu asiakaspalvelija, joka etsii vakiopaikkaa kesäksi, tämä voisi olla juuri sinulle sopiva mahdollisuus.


Odotamme sinulta:

- Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

- Joustavuutta työaikojen suhteen sekä mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa

- Kiinnostusta kaupan alasta ja halu kehittyä alallaTarjoamme:

- Innostavan tiimin ja kattavan perehdytyksen tarvittaessa

- Kaupan alan TESin mukaisen palkan (10,73-14,41e/h +mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät)

- Mahdollisuuden kehittää osaamistasiTyöllistyminen tapahtuu Eezy Kaupan listoille, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytoinneissa jo hakuaikana.

Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Eezy Kauppa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi.


Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Kassa/Myyjä
Sijainti 06100 Porvoo
Hakuaika 18.3.2024 – 21.4.2024
Palkkaus Kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika Vuorotyö kaupan aukioloaikojen mukaan
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat