Palvelutiskimyyjä, Raasepori

Kesäksi palvelutiskille!

Etsimme S-Market Tammisaareen aktiivista ja motivoitunutta henkilöä palvelutiskin tehtäviin Kesäksi palvelutiskille! Aiempi osaaminen ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan koulutuksen ennen tehtävän alkua. Tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta!

Tehtävät:

-Asiakaspalvelu palvelutiskillä
-Tuotteiden esille laitto ja hyllyttäminen
-Kaupan muut mahdolliset työt tarvittaessa

Edellytykset:

-Positiivinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot
-Halu oppia uutta
-Joustavuus työaikojen suhteen
-Kyky työskennellä tiimissä

Tarjoamme:

-Kattavan koulutuksen
-Joustavan työaikataulun
-Mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
-Kaupan alan TES:in mukaisen palkan (10,30-13,76e/h) + kaupan alan erinomaiset lisät.


Mikäli tämä voisi kuulostaa juuri sinua kiinnostavalta paikalta laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian! Työllistyminen tapahtuu Eezy kaupan listoilla. Etenemme rekrytoinneissa jo hakuaikana ja lisätietoja paikkaan liittyen saa Eezy Kaupalta sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja. Aiempi osaaminen ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan koulutuksen ennen tehtävän alkua. Tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta!
Ammattinimike Palvelutiskimyyjä
Sijainti 10300 Raasepori
Hakuaika 15.3.2024 – 19.5.2024
Palkkaus Kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa
Työaika
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat