Kassa/myyjä, Helsinki

Asiakkaamme K-Market Lönkan Herkku etsii myyjiä vakituisiin työsuhteisiin 15-35/vko alkaen heti/ sopimuksen mukaan

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja motivoituneita kaupan alan työntekijöitä K-Market Lönkan Herkkuun 15-35h/vko. Tarjolla on monipuolinen työnkuva sekä oiva mahdollisuus kehittyä kaupan alalla. Työvuoroja on tarjolla sopivan tekijän löydettyä vakituisesti 15-35h/vko. Työvuoroja on tarjolla kaupan aukiolojen puitteissa ma-su välillä ja työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Työvuoroja on halutessa myös tarjolla kauppiaan muissa kaupoissa K-Market Eerikinkadulla, K-Market Fredalla ja K-Market Lönnrotinkadulla. Kaupat sijaitsevat vain muutaman korttelin päästä toisistaan. On mahdollista keskittää työvuorot yhteen tai useampaan myymälään. Tehtävään katsomme eduksi aikaisemman osaamisen kaupan alalta sekä osaamisen pakettipalveluista, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Koulutamme sinut myös tarpeen mukaan työtehtäviin, joten asenne ratkaisee.Etsimme tekijää, jolla on:

- Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

- Aikaisempaa kassa- ja Veikkaus-kokemusta. Tämä ei kuitenkaan ei ole välttämätöntä, sillä asenne ratkaisee

- Joustavuutta työaikojen suhteen sekä mahdollisuutta sitoutua työhön n. vuodeksi eteenpäin

- Kiinnostusta kaupan alasta ja halua kehittyä alalla

- Kokee kaupan arvot mielekkäiksiTarjoamme sinulle:

- Innostavan tiimin ja kattavan perehdytyksen tarvittaessa

- Kaupan alan TESin mukaisen palkan (10,73-14,41e/h +mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät)

- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi

Kaupalla odotetaan kovasti juuri sinua vahvistamaan kauppias Samin rivejä. Tässä terveiset kauppiaalta:

Haluan tehdä kauppiaana asioita henkilökuntalähtöisesti, koska uskon sitä kautta olevamme parhaimmillamme lunastamaan arvojemme ja liikeideamme mukaisen lupauksemme jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Haluan myös antaa mahdollisuuden työntekijöillemme kehittyä ja rakentaa pitkällä tähtäimellä uraa päivittäistavarakaupan toimialalla.

Työtehtäväsi sisältävät kaikkia kaupan tehtäviä. Ensisijaisesti haemme työntekijöitä ilta- ja viikonloppuvuoroihin, mutta mahdollisuus on myös saada korkeampi viikkotuntisopimus, jos sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevasti kaikissa vuoroissa. Toivon, että koet arvomme sinulle mielekkäiksi ja olisi hienoa, jos sinulla olisi jo aiempaa kaupan alan kokemusta. Tarvittaessa koulutamme sinut mielellämme myös tähän tehtävään.Arvomme:

-Rehellisyys; Olemme rehellisiä, pidämme sen minkä lupaamme ja noudatamme Suomalaista ahkeraa tapaa tehdä työtä.

- Arvostus; Arvostamme kaikkia sidosryhmiämme (Asiakkaat, työkaverit ja tavarantoimittajat) ja tunnistamme sen, että olemme erilaisia. Uskomme siihen, että yhdessä joukkueena toimien pystymme menestymään parhaiten toistemme vahvuuksista oppien ja omia kehitysalueitamme jatkuvasti parantaen.

- Positiivisuus; Uskomme ratkaisulähtöiseen toimintatapaan, emmekä pelkää tehdä virheitä. Haluamme oppia virheistämme ja löytää uusia tehokkaampia tapoja palvella asiakkaitamme aina paremmin. Löydämme yhdessä ratkaisun lähtökohtaisesti jokaiseen haasteeseen ja tiedämme yhdessä onnistuvamme!

Työllistyminen tapahtuu alkuun Eezy Kaupan listoille, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytoinneissa jo hakuaikana.

Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Eezy Kauppa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi.


Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Kassa/myyjä
Sijainti 00180 Helsinki
Hakuaika 15.2.2024 – 17.3.2024
Palkkaus Kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti/sopimuksen mukaan
Työaika 15-30h/vko
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat