Päivystävä vastuumyyjä, Helsinki

Asiakkaamme K-Supermarket Tripla etsii kaupan alan konkaria päivystävään vastuutehtävään n. 14h/vko (2-3 vuoroa/vko).Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä heti, tai sopimuksen mukaan. Tehtävään edellytämme vahvaa kaupan alan kokemusta mm. kaupan sulkutehtäviin liittyen, osaamista pakettipalveluista sekä kassatyöskentelystä. On myös tärkeää, että sinulle on muodostunut selkeä käsitys kaupan työvuoron perustehtävistä ja osaat tehokkaasti tehdä työvuorojen työtehtävät. Työvuorosi painottuvat iltoihin klo 16.15-23.15 ja ne koostuvat pääsääntöisesti 50% pakettipisteellä sekä kassalla työskentelystä ja 50% kaupan päivittäisistä muista tehtävistä. Tarpeen mukaan autat työvuorossasi siellä missä apua tarvitaan sekä organisoit/koordinoit työvuoroa muuttuvissa tilanteissa.

Kaupalla on mahdollisuus tarjota myös sopivalle tekijälle lisätunteja kaupan päivittäisten työtehtävien parissa.

Haemme päivystävään vastuutehtävään tyyppiä, joka on:

- Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

- Ratkaisukeskeistä ajattelua omaava henkilö

- Aikaisempaa kokemusta kaupan alalta sekä kokemusta kaupan sulkemisesta

- Joustavuutta työaikojen suhteen sekä mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa

- Kiinnostusta kaupan alasta ja halu kehittyä alallaVastuumyyjän paikka tarjoaa:

- Mahdollisuuden kasvattaa kaupan alan kokemusta

- TES:in mukainen (10,73-14,41e/h + muut mahdolliset lisät) sekä tehtäväkohtainen lisä 1,5e/h

- Mahtavan työporukanTyötehtäväsi sisältävät kaikkia kaupan tehtäviä. Työvuorosi painottuvat iltavuoroihin, mutta toivomme että pystyt työskentelemään vaihtelevasti kaikissa vuoroissa.

Mikäli tämä herätti mielenkiintosi ja uskot olevasi täydellinen lisä tähän pestiin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Etenemme rekrytoinneissa jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta ja rekrytoinnista saa tarvittaessa Eezyltä sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi.


Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Päivystävä vastuumyyjä
Sijainti 00240 Helsinki
Hakuaika 8.3.2024 – 8.3.2024
Palkkaus Kaupan alan TES + tehtäväkohtainen lisä
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Heti/Sopimuksen mukaan
Työaika n. 14h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat