Kassa/myyjä, Helsinki

Asiakkaamme K-Market Arabianranta etsii kokenutta kaupan alan osaajaa monipuolisiin työtehtäviin 37,5h/vko kesäkaudelle heinä-elokuulle!

Työvuoroja on niin ilta- kuin myös aamuvuoroja klo 6:45-23:15 välillä. Tarjolla on monipuolinen työnkuva, jossa pidät huolta yhdessä työkavereidesi kanssa myymälän päivittäisistä askareista sekä asiakaspalvelusta. Tehtävään katsomme eduksi aikaisemman osaamisen kaupan alalta siten, että sinulle on muodostunut selkeä käsitys kaupan työvuoron perustehtävistä ja osaat tehokkaasti tehdä työvuorojen työtehtävät.Odotamme sinulta:

- Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

- Aikaisempaa kassa- ja Veikkaus-kokemusta

- Joustavuutta työaikojen suhteen sekä mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa

- Kiinnostusta kaupan alasta ja halu kehittyä alallaTarjoamme:

- Innostavan tiimin ja kattavan perehdytyksen tarvittaessa

- Kaupan alan TES:in mukaisen palkan (10,73-14,41e/h +mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät)

- Mahdollisuuden kehittää osaamistasiTyöllistyminen tapahtuu Eezy Kaupan listoille, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen myöhemmin. Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytoinneissa jo hakuaikana.

Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Eezy Kauppa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Kassa/myyjä
Sijainti 00560 Helsinki
Hakuaika 9.2.2024 – 30.4.2024
Palkkaus Kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Heinäkuussa 2024
Työaika Määräaikainen 37,5h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat