Kassa/Myyjä: kesätyö, Raasepori

EEZYSTI TÖIHIN K-KAUPPOIHIN RAASEPORIIN & HANKOON!

Asiakaskauppamme K-Marketit Fiskars ja Mustio hakevat riveihinsä kesätyöntekijöitä. Kaupoilla olisi kesäkaudeksi töitä tarjolla n.0-37,5h/vko (sopimuksen mukaan) töitä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun. (1.5-1.9), mutta työn aloitus ja lopetus on sovittavissa.

K-Marketit Fiskarsissa ja Mustiossa palvelevat laajasti asiakkaita päivittäistavaroiden lisäksi Veikkauksen, pakettipalveluiden sekä Fiskarsista löytyvän Alkon noutopisteen avulla. Lisäksi, jos haluat lisävuoroja niitä on mahdollista saada myös K-Market Kadermosta, jos sinne liikkuminen sinulta onnistuu.

Työtehtäviin kuuluu laajasti kaikki kaupan työtehtävät mm:

- Kassalla työskentely
- Veikkaus
- Pakettipalvelut, sisältäen lupa-asiakirjojen luovuttamisen
- Hyllytys
- Alkon noutopiste K-Market Fiskarssissa

Työtehtäviin on kuitenkin saatavilla kattava perehdytys useamman harjoitteluvuoron avulla. Työt voivat kesän aikana sisältää myös yksin työskentelyä, joten toivomme hakijoilta kiinnostusta ottaa vastuuta työssä.


Etsimällämme henkilöltä löytyy:

- täysi-ikäisyyttä
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
- halua oppia & kehittyä
- mahdollisuus sitoutua kesän ajan työvuoroihin
- Näiden lisäksi etuna nähdään aikaisempi kaupan alan työkokemus sekä ruotsin kielen osaaminen


Jos kiinnostuit niin täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Mainitsethan hakemuksessa, mikäli pystyt työskentelemään vain yhdessä näistä K-Marketeista sekä kertoa käytettävyytesi kesän osalta.

Työt suoritetaan suoritetaan ainakin kesän 2024 osalta Eezyn kirjoilla, mutta myöhemmin on mahdollisuus työllistyä myös suoraan kaupan listoille. Palkkauksena kaupan alan TES (10,30-13,76e/h +lisät). Olemme yhteydessä vain niihin hakijoihin, joiden osalta prosessi etenee. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa tarvittaessa Eezyn Hr-konsultti Iina Roininen sähköpostitse iina.roininen@eezy.fi

Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut. Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Kassa/Myyjä: kesätyö
Sijainti 10300 Raasepori
Hakuaika 9.2.2024 – 14.4.2024
Palkkaus Kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa 1.5 tai sopimuksen
Työaika
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat