Vuorovastaava/myyjä, Lohja

K-Supermarket Lempola Lohjalla etsii tiimiinsä vuorovastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Töiden aloitus vuorovastaavan tehtävissä alkaa koulutuksella, mutta perustaidot kaupassa työskentelystä tulisi olla jo taskussa. Töitä on tarjolla n. 30-37,5h/vko sopimuksen mukaan ja työvuorot painottuvat arki-iltoihin ja viikonloppuisin kaikkiin kaupan aukioloaikoihin.

Työtehtävät sisältävät laajasti työskentelyä kaupan eri osastoilla ja vaihtuvat monesti päivän aikana. Suuressa roolissa työiltaa on toimia lähiesihenkilönä ja varmistaa kaupan sujuva toimiminen.Hakijalta odotamme:

- Kaupan alan osaamista, erityisesti päivittäistavarapuolen osaaminen katsotaan eduksi

- Kiinnostusta sitoutua paikkaan toistaiseksi ja mahdollisuus tehdä erityisesti iltapainotteisesti töitä

- Hyvää asennetta, asiakaspalvelutaitoja ja halua oppia uusia asioita

- Halua ottaa vastuuta ja pystyä organisoimaan kaupan päivittäistä toimintaaEduksi katsotaan:

- Aikaisempi kokemus esihenkilönä tai muissa vastuutehtävissä toimimisesta

- Palvelutiskiosaaminen, ruuan parissa työskentelyMitä työskentely K-Supermarket Lempolassa työskentely tarjoaa vuorovastaavalle? Mahdollisuutta saada vastuullinen työ huippuporukassa, jossa vauhdikkaissakin tilanteissa huumorilla päästään pitkälle. Hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla K-ryhmän sisällä. Palkkaus on kaupan alan TES:in mukainen, johon kuuluu vastuulisät kokemuksen mukaan. (10,30-13,76e/h) + kaupan alan erinomaiset lisät.Mikäli tämä voisi kuulostaa juuri sinua kiinnostavalta paikalta laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian! Työllistyminen tapahtuu alkuun Eezy kaupan listoille, mutta tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaallemme. Etenemme rekrytoinneissa jo hakuaikana ja lisätietoja paikkaan liittyen saa Eezy Kaupalta sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Vuorovastaava/myyjä
Sijainti 08500 Lohja
Hakuaika 8.2.2024 – 29.2.2024
Palkkaus Kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Heti/sopimuksen mukaan
Työaika 30-37,5h
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat