Keikkatyöntekijä kaupan alalle, Rovaniemi

KEIKKATYÖNTEKIJÄ KAUPAN ALALLE, ROVANIEMI

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista myyjää kaupan alalle Eezy Kauppaan. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, kassatyöskentely, hyllytys ja siivous. Työntekopaikkanasi voi olla eri S- ja K-ryhmän toimipaikat. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti 6-22 välille arkisin ja viikonloppuisin, joten pääset tekemään töitä monipuolisesti eri aikoina.

Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on erittäin hyvän kassamyyjän asenne! Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät kurssit (tietosuoja- ja tietoturvapassit, Veikkauksen, Matkahuollon ja Postin asiakaspalvelijan pätevyydet) sekä ikärajapassin. Kun työskentelet meidän kauttamme, ansaitset kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.

Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, suomen kielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä työskennellä tiimissä. Aikaisempi kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi.

TYÖTEHTÄVÄT:
Asiakaspalvelu
Kassatyöskentely
Hyllytys
Siivous

EDELLYTYKSET:
Hyvät vuorovaikutustaidot
Joustavuus
Kyky työskennellä tiimissä
Aikaisempi kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi

TARJOAMME:
Kilpailukykyisen palkan
Mukavan työympäristön
Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa

Jos olet kiinnostunut tehtävästä kaupan alalla ja haluat työskennellä joustavasti, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään! Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Tiesitkö, että voit työskennellä meidän kauttamme myös muilla aloilla.


Tiia Parviainen
HR-konsultti
Eezy Lappi
0442488248
tiia.parviainen@eezy.fi
www.eezy.fi
Rovakatu 26 A, 96200 Rovaniemi
Ammattinimike Keikkatyöntekijä kaupan alalle
Sijainti 96200 Rovaniemi
Hakuaika 22.2.2024 – 29.2.2024
Palkkaus Kaupan alan työehtosopimus
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan
Työaika 1-6 vuoroa/vko. Keikkatyö.
Avoimia paikkoja 10

Uusimmat työpaikat