Försäljare, Hanko

KASSÖR FÖR FLEXIBELA JOBBTILLFÄLLEN? Arbetsplatsens läge: Hanko och dess omgivande områden. Placeringen av arbetspass varierar, så möjligheten att förflytta sig med egen bil ses som en fördel.

Tänk om du kunde säkra dig ett jobb som du kan utföra flexibelt när det passar dig, samtidigt som du utvecklar dina arbetslivsfärdigheter? Eezys arbete passar utmärkt för dig som studerar vid sidan om eller befinner dig i en annan livssituation som kräver arbetsdagar du själv kan välja. Eezys arbete innebär arbete inom handelsbranschen på projektbasis, men samtidigt kan det vara en trampolin till handelsbranschen eller till och med en fast anställning. När du arbetar genom oss tjänar du en lön enligt handelsbranschens kollektivavtal samt bra kvälls- och helgtillägg. Att välja arbetspass som passar din tidtabell görs enkelt genom Extranet-systemet eller mobilappen. Dessutom kommer vi att utbilda dig i början av anställningen för din arbetsuppgift och du kommer att erhålla åldersgränspass samt behörigheter för Veikkaus, Matkahuolto och Postens kundbetjäning.

ÄR DU EN BRA KASSÖR? Livsmedelsbutiker och rollen som kassör är bekanta för oss alla, åtminstone från kundens perspektiv. Kassören är ofta den enda kontakten som representerar butikspersonalen och har kontakt med kunden. En bra kassör gör intryck på kunden och får denne att välja just den butiken om och om igen. En bra kassör uppmärksammar alltid kunden med ett leende och en hälsning. En bra kassör säkerställer en smidig serviceupplevelse vid kassan och deltar vid behov även i hyllnings- och andra butiksrelaterade arbetsuppgifter. Hen är vänlig och artig mot alla kunder och får även en dålig stämning att vända till medvind. En bra kassör är också effektiv och snabb. Hen låter inte sina kunder stå i kö. Alla är inte utmärkta kassörer. Är du det?

HUR ÄR DET ATT ARBETA SOM EN JUSTERBAR ARBETSTAGARE PÅ EEZY? När du börjar arbeta på Eezy kan du börja boka arbetspass och utföra projektarbete genom oss, vilket innebär att du blir anställd hos oss som en inhyrd arbetstagare. Vi erbjuder dig arbete varje gång det finns behov av en arbetstagare. Du får själv välja dina egna arbetspass genom vår applikation. Du kan alltså arbeta flexibelt enligt din egen livssituation och behov. Även om ditt arbetsställe varierar mellan olika S- och K-gruppens enheter, finns vi här som stöd bakom kulisserna. Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor om ditt arbete.

VAD ERBJUDER VI DIG PÅ EEZY? Ditt arbetsförhållande hos oss börjar med en introduktion. Därför krävs ingen tidigare erfarenhet av branschen. Det viktigaste är inställningen hos en utmärkt kassör! För din introduktion får du en webbaserad utbildningsplattform där du kan genomföra de kurser som är relaterade till handelsbranschen (Veikkaus, Posti och Matkahuolto) samt en åldersgränspass. Dessutom: Du utvecklar viktiga interaktionsfärdigheter för ditt framtida arbetsliv och samlar erfarenhet av kundservicearbete. Du väljer arbetspass som passar din tidtabell genom vårt Extranet-system eller mobilappen. Du får en lön enligt handelsbranschens kollektivavtal samt bra kvälls- och helgtillägg. Var fjärde av våra arbetstagare har gått vidare till att arbeta i handelsbranschen på heltid. Det är mycket med tanke på att många kommer till dessa jobb tillfälligt.

LÅTER DET SOM NÅGOT FÖR DIG? Vi vill höra från dig härnäst. Skicka in din ansökan för tjänsten.

Eezy Oyj:s vision är att vara Finlands mest betydande förnyare av arbetslivet genom att erbjuda framgångsrika arbetsupplevelser genom arbetskraftstjänster och lättföretagande samt ett brett utbud av experttjänster för arbetslivet. Eezy är nationellt lokal - företaget sysselsätter årligen över 20 000 människor och betjänar tusentals kunder. Företagets aktie är noterad på Helsingforsbörsen. Kedjeomsättningen år 2020 var 280 miljoner euro, och målet är att vara branschens marknadsledare.
Ammattinimike Försäljare
Sijainti 10900 Hanko
Hakuaika 1.2.2024 – 30.4.2024
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Arbetserfarenhet ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Enligt avtalet
Työaika Tillfälligt arbet
Avoimia paikkoja 7

Uusimmat työpaikat