Kassamyyjä S-ryhmään, Oulu

Hei sinä kokenut S-ryhmän osaaja!
Sinulle olisi nyt tarjolla monipuolisia keikkavuoroja Oulun alueella. Voit työllistyä kauttamme useaan eri kohteeseen, päivittäistavaramyymälöiden koot voivat vaihdella pienestä Salesta isoon Prismaan. Työtehtäviäsi ovat pääsääntöisesti kassatyöskentely ja hyllytys, joten olisi hyvä, että sinulla olisi jo valmiiksi Kassu-kassajärjestelmän osaamista. Myös veikkauksen tai pakettipalveluiden aikaisempi kokemus katsotaan eduksesi.
Työ on keikkaluonteista, eli sopii esimerkiksi toisen osa-aikaisen työn tai opintojen oheen. Toivoisimme kuitenkin joustavuutta työvuoroissa sekä kykyä reagoida nopeallakin aikataululla tuleviin vuoroihin. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa, koska vuorot voivat sijaita koko Oulun alueella. Työvuorot saat itse valita sovelluksemme kautta juuri sinulle sopivaan ajankohtaan, työnteko on siis sinullekin joustavaa! Työvuoroja on mahdollista tehdä asiakkaidemme tarpeen mukaan 5-20h/vko, jopa enemmän.
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Palkkaus määräytyy Kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti aikaisemman osaamisesi mukaan. Jos tämä kuulostaa sinun mahdollisuudeltasi, älä epäröi, vaan jätä hakemuksesi, niin voimme keskustella työstä lisää!
Ammattinimike Kassamyyjä S-ryhmään
Sijainti 90100 Oulu
Hakuaika 31.1.2024 – 12.2.2024
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Heti sopimuksen mukaan
Työaika Keikkatyö
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat