Verkkokaupan keräilijä Espooseen, Espoo

Haemme asiakkaallemme verkkokaupan keräilyyn ripeitä ja sitoutumisvalmiita työntekijöitä Espooseen. Tarkemmat tiedot asiakkaasta esitellään hakuprosessissa edenneille hakijoille.

ONKO SINUSTA HYVÄKSI KERÄILIJÄKSI? Verkkokaupan työ on asiakkaiden tilaamien tuotteiden keräilyä ja bonuksena tulee päivän hyötyliikunta, askeleita tulee päivän mittaan runsaasti eli hyvä peruskunto on vahvuus. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, asenne ratkaisee ja koulutus tapahtuu ennen töiden aloittamista! Työ tapahtuu arkisin ja lauantaisin pääsääntöisesti klo 6-14 välillä. Tilausten määrä vaihtelee päivittäin, joskus päivät saattavat venyä tai loppua aiemmin kuin suunniteltu eli joustavuutta arvostetaan. Toivomme myös sitoutumisvalmiutta tehtävään. Työt suoritetaan kuitenkin keikkaluontoisesti, joten kerrothan hakemuksessasi paljonko vuoroja pystyisit tekemään ja kuinka pitkäksi aikaa sitoutumaan paikkaan.

ETSIMÄMME KERÄILIJÄN OMINAISUUKSIA OVAT:
- Ripeä ja positiivinen asenne
- Päivittäistavarakaupan tuotteiden tuntemus
- Sujuva suomen kieli
- Huolellisuus, tarkkuus ja laatutietoisuus
- Aamuista nauttiminen, työt alkavat klo 6 aamulla
- Valmius työskennellä erityisesti ennen pyhäpäiviä sekä ma,pe & la!

MILLAISTA ON TYÖ EEZYLLÄ? Kun pääset töihin Eezylle, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle. Eli pystyt itse vaikuttamaan paljonko töitä haluat tehdä, missä ja milloin!

MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE? Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta verkkokaupan keräilystä. Tärkeintä on erittäin hyvä asenne! Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutusmateriaalin, joka antaa hyvän pohjan tehtävään. Lisäksi: Kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa (10,73-14,41e). Joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle vakituisesti. Se on paljon ottaen huomioon, miten moni tulee näihin töihin väliaikaisesti.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ? Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään, jossa kerrot laajasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työhistoriastasi. Kerro meille miksi juuri sinä olisit hyvä verkkokaupankeräilijä. Muistathan myös mainita missä päin haluaisit töitä tehdä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse: kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Verkkokaupan keräilijä Espooseen
Sijainti 02200 Espoo
Hakuaika 30.1.2024 – 11.2.2024
Palkkaus Kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Heti tai sop. mukaan
Työaika Keikkatyö, aamupainotteisesti
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat