Osa-aikainen huonekalumyyjä, Masku, Helsinki, Espoo, Vantaa

Osa-aikaisia myyjiä Maskuun pääkaupunkiseudulle!

Masku - paremman dynamiikan puolesta!

Meidän maskulaisten tehtävänä on löytää vuosittain sadoille tuhansille asiakkaillemme ratkaisuja kotien, mökkien, pihojen, parvekkeiden ja terassien kalustamiseen ja sisustamiseen. Intohimomme on pystyä tarjoamaan mallistomme aina Suomen halvimpaan hintaan ylläpitäen sitä samalla Suomen laajimpana ja kehittäen sitä vahvasti asiakkaitamme kuunnellen. 

Etsimme Helsingin, Vantaan ja Espoon Maskun huonekalumyymälöihin energisiä myyjiä! Työ on keikkaluonteista, joten mikäli olet esimerkiksi opiskelija tai muuten etsit keikkaluonteista työtä, tämä työ voisi olla sinulle juuri sopiva! Maskun huonekalumyyjänä pääset kohtaamaan päivittäin asiakkaita ja myymään heille Maskun tarjoamia tuotteita. Myyntityön lisäksi työhön kuuluu erilaisia tehtäviä, kuten mallien kasausta, huonekalujen esille laittoa, asiakasnoutoja sekä siisteydestä huolehtimista.

Millaista työntekijää etsimme?

Etsimme myyntihenkisiä ja rohkeita työntekijöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään keikkaluonteisesti pääkaupunkiseudulla eri myymälöissä. Aikaisempi kokemus myyntityöstä tai asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksesi, mutta tässä työssä tärkeimpänä on asenteesi työtä ja asiakkaita kohtaan! Onhan sinulla hyvä paineensietokyky työskennellä hektisessä työympäristössä etkä pelkää kohdata uusia asiakkaita? Huonekalumyyjällä on hyvä olla sekä suomen-, että englannin kielen taitoa työskennelläkseen ammattimaisesti kaikille asiakkaille. Myymälätyössä käytetään myös erilaisia järjestelmiä, joten onhan sinulla hyvät IT-taidot. 

Mitä tarjoamme?

Kattavan perehdytyksen myyntityöhön
Motivoivan provisiopalkkauksen (minimissään kaupan työehtosopimuksen mukainen)
Mahdollisuuden työskennellä keikkatyöntekijänä esimerkiksi koulun ohella
Arvokasta työkokemusta myynnillisistä tehtävistä
Päästä osaksi Maskun osaavaa huipputiimiä!
Mikäli kuvaus vastasi sinua ja näkisit itsesi Maskun huonekaluliikkeen myyjänä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jos haluat tiedustella työstä lisää, olethan rohkeasti yhteydessä meihin!

Heidi Tuominen
HR-assistentti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 591 2012
heidi.tuominen@eezy.fi

Sara Läykki
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 462 4239
sara.laykki@eezy.fi

www.eezy.fi
Ammattinimike Osa-aikainen huonekalumyyjä, Masku
Sijainti 00100 Helsinki, Espoo, Vantaa
Hakuaika 21.2.2024 – 11.3.2024
Palkkaus Provisiomalli, vähint. kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika Puitesopimus
Avoimia paikkoja 4

Uusimmat työpaikat