Kesätyö Kauppa, Kauppa24, Oulu

Mitä jos nappaisit itsellesi kesätyön, jota voit tehdä joustavasti silloin kuin sinulle sopii, samalla työelämätaitojasi kehittäen? Kesätyöt Eezyllä sopivat erinomaisesti esimerkiksi elämäntilanteeseen, joka vaatii joustavia työaikoja.

Voit työllistyä meidän kauttamme moniin Oulun alueella toimiviin päivittäistavaramyymälöihin sekä erityisliikkeisiin. Pääsääntöisiä työtehtäviäsi voivat olla kassatyö, hyllytys, asiakaspalvelu, myynninedistys sekä palvelutiskillä työskenteleminen.
Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti ja näihin kaikkiin perehdytämme.

Toivomme, että olet luonteeltasi reipas ja omatoiminen asiakaspalvelija, jolla ei mene sormi suuhun vaikeassakaan tilanteessa. Toivomme myös valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina. Edellytämme työnhakijoilta vähintään 18-vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle mielekästä ja joustavaa työtä asiakaspalvelussa. Työsuhteen kestot ovat vaihtelevia, tarjoamme työtä keikkaluonteisesta määräaikaisuuksiin.

Jätäthän hakemuksesi pikimmiten oheisen hakulinkin kautta, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitäthän mukaan ansioluettelosi. Kerro hakemuksessasi myös mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle ja kuinka pitkään voit työskennellä.

Olemme hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian. Valitut henkilöt työllistyvät Eezy Henkilöstöpalveluille ja työsuhde solmitaan sovitun mittaisena määräaikaisuutena.

Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä?
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Saana Valo
saana.valo@eezy.fi
0403075303
Ammattinimike Kesätyö Kauppa, Kauppa24
Sijainti 90100 Oulu
Hakuaika 13.2.2024 – 27.2.2024
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika
Avoimia paikkoja 15

Uusimmat työpaikat