Försäljare, Åland

VILL DU JOBBA SOM FÖRSÄLJARE VID BEHOV?

Arbetsplats: Varuboden Oslas butiker i Ålandsregionen

Vad sägs om att ta ett flexibelt jobb som du kan göra när det passar dig, samtidigt som du utvecklar dina arbetslivskunskaper? Ett arbete på Eezy passar perfekt till exempel vid sidan av studier eller vid andra livssituationer som kräver flexibla arbetstider som du kan välja själv. På Eezy jobbar man som inhoppare inom handelsbranschen, men jobbet är samtidigt en potentiell språngbräda in i handelsbranschen eller till och med till ett permanent jobb. När du är anställd genom oss tjänar du lön enligt handelsbranschens löneavtal samt bra kvälls- och helgtillägg. Det är enkelt att välja arbetsskift som passar ditt schema i Extranet-systemet eller i mobilappen. Dessutom kommer vi att utbilda dig i dina arbetsuppgifter i början av din anställning, och du kommer att avlägga åldersgränspasset samt andra kompetensutbildningar som krävs för en försäljare.

KAN DU BLI EN BRA FÖRSÄLJARE? Matbutiker och försäljarens roll är bekanta för oss alla åtminstone ur kundens synvinkel. Försäljaren är ofta den enda kontakten som kunden har med butikspersonalen. En bra försäljare gör ett intryck på kunden och får kunden att välja just den butiken om och om igen. En bra försäljare uppmärksammar alltid kunden med ett leende och en hälsning. En bra försäljare ansvarar för en smidig serviceupplevelse vid kassan och deltar vid behov även i varusorteringsarbetet och andra butiksuppgifter. En försäljare är vänlig och artig mot alla kunder och kan till och med få den buttra kunden på bättre humör. En bra försäljare är även effektiv och snabb. Hen låter inte kunderna stå i kö. I Ålandsregionen är dessutom flytande svenskakunskaper avgörande för att kunna betjäna kunder i kassan. Alla är inte bra försäljare. Är du?

HUR ÄR DET ATT JOBBA SOM INHOPPARE PÅ EEZY? När du börjar jobba på Eezy anställs du som hyrpersonal hos oss och kan boka arbetsskift och jobba som inhoppare via oss. Vi erbjuder dig jobb när kunderna har ett behov av arbetstagare. Du väljer dina egna arbetsskift via vår applikation. Du kan alltså arbeta flexibelt enligt din egen livssituation och dina behov. Även om din arbetsplats varierar i olika enheter inom Sgruppen, stödjer vi dig i bakgrunden. Du kan alltid kontakta oss vid arbetsrelaterade frågor som berör dig.

VAD KAN VI PÅ EEZY ERBJUDA DIG? Ditt jobb hos oss som hyrespersonal börjar med inskolning. Därför kräver vi ingen tidigare arbetserfarenhet inom branschen. Det viktigaste är en riktigt bra försäljarattityd! För att hjälpa dig med inskolningen får du använda vår plattform för onlineutbildningar där du kan genomföra kurser som hör till handelsbranschen samt avlägga åldersgränspasset. Dessutom: Du kommer att utveckla kommunikationsfärdigheter som är viktiga för ditt framtida arbetsliv och får erfarenhet av kundservicearbetet. Du väljer arbetsskift som passar ditt schema från Extranet-systemet eller i mobilappen. Du tjänar lön i enlighet med handelsbranschens löneavtal och erhåller bra kvälls- och helgtillägg. Var fjärde anställd hos oss har fått en permanent anställning inom handelsbranschen. Det är många med tanke på hur många som endast arbetar tillfälligt inom branschen.

LÅTER DET BRA? Nu vill vi höra mer om dig. Skicka in din jobbansökan.Genom att klicka på "HAE PAIKKAA" kommer du att kunna fylla i din ansökan.

Vill du veta mer om bemanningsarbetet, lönen, rekryteringsprocessen, inskolningen eller erfarenheter från andra Eezy-anställda innan du bestämmer dig för att söka? Du hittar våra söktips, berättelser från våra anställda samt information om vår rekryteringsprocess på våra rekryteringssidor och i vår Instagramprofil: @eezyhenkilostopalvelut
Ammattinimike Försäljare
Sijainti 22130 Åland
Hakuaika 13.12.2023 – 31.3.2024
Palkkaus TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Enligt avtalet
Työaika
Avoimia paikkoja 5

Uusimmat työpaikat