Kassa/Myyjä, Tammisaari

EEZYSTI TÖIHIN S-MARKET TAMMISAAREEN!

Eezy Kaupan asiakas S-market Tammisaari etsii vakkarieezyläisiä töihin loppuvuodelle! Kaupalla olisi töitä tarjolla noin 20h/vko määräaikaisuuden ajan ja töitä olisi mahdollista jatkaa keikkasopimuksella tämänkin jälkeen.

Työtehtäviin kuuluu pääosin kassatyö, mutta mahdollisesti pääset perehtymään myös osastotyöskentelyyn. Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta s-puolen kassa- ja veikkausjärjestelmän käytöstä. Työt sijoittuvat kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, joten olethan valmis työskentelemään niin arkisin kuin viikonloppuisin.

Mitä odotamme hakijalta:
-täysi-ikäisyyttä
-sujuvaa suomen kielen osaamista
-erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja asennetta
-halua oppia & motivaatiota kaupan alan töitä kohtaan
-mahdollisuus sitoutua yllä mainittuun ajankohtaan


Näiden lisäksi eduksi katsotaan:
-aikaisempi kaupan alan työkokemus/koulutus
-ruotsin kielitaito

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksen pikimmiten, sillä rekrytointiprosessi aloitetaan jo hakuaikana! Kerrothan laajasti hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi erityisesti kesän ajalla. Työt suoritetaan elokuun osalta Eezyn kirjoilla, mutta myöhemmin on mahdollisuus työllistyä myös suoraan kaupan omille listoille. Palkkauksessa käytössä kaupan alan TES.

Lisätietoa kyseiseen työtehtävään saa Eezy Kaupalta tarvittaessa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi.

Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut
Ammattinimike Kassa/Myyjä
Sijainti 10600 Tammisaari
Hakuaika 10.11.2023 – 30.11.2023
Palkkaus Kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Heti tai sopimuksen mukaan.
Työaika Vuorotyö kaupan aukioloaikojen mukaan
Avoimia paikkoja 2

Uusimmat työpaikat