Myyjä, Vantaa

Haluaisitko työskennellä Halosella muodin parissa tai Carlsonilla pienelektroniikan kodinosastolla mukavassa työporukassa?

Etsimme asiakkaallemme reippaita ja asiakaslähtöisiä myyjiä muodin pariin Jumbon Haloselle 15-30h/vko sekä myyjiä pienelektroniikka/kodinosastolle Jumbon Carlsonille 15-30h/vko. Kokemus vaatekaupassa työskentelystä sekä kaupallinen koulutus katsotaan tähän tehtävään eduksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työtä olisi tarjolla toistaiseksi vuoden 2023 loppuun. Mahdollisuuksien mukaan työt voivat jatkua myös vuoden vaihteen jälkeen ja on myös mahdollista siirtyä asiakkaan omille listoille. Työajat ajoittuvat myymälän aukioloajankohtiin.

Odotamme sinulta:

-Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-Aikaisempaa kaupan alan kokemusta
-Joustavuutta työaikojen suhteen

Tarjoamme:

-Innostavan tiimin ja kattavan perehdytyksen tarvittaessa
-Kaupan alan TESin mukaisen palkan (10,73-14,41e/h +mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät)
-Mahdollisuuden kehittää osaamistasi


Mikäli tämä herätti kiinnostuksesi, niin lähetät hakemuksesi mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksellasi myös meille oletko kiinnostunut tekemään töitä muodin parissa vai kodinosastolla sekä millaiset työtunnit sinua kiinnostavat? Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana. Työllistyminen tapahtuu Eezy Kaupan listoille. Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, sillä etenemme rekryssä jo hakuaikana ja olemme yhteydessä vain tekijöihin, jotka etenevät rekryssä!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Eezy Kauppa sähköpostitse osoitteesta kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Myyjä
Sijainti 01510 Vantaa
Hakuaika 12.9.2023 – 26.9.2023
Palkkaus Kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Sopimuksen mukaan/heti
Työaika 15-30h/vko
Avoimia paikkoja 4

Uusimmat työpaikat