Myyjä, Oulu

Hei kaupan alan moniosaaja!

Nyt sinulla olisi hyvä mahdollisuus työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakkaallemme K-Supermarket Liminganporttiin.

Pääsääntöinen työtehtäväsi olisi Herkkutorin ylläpitäminen ja asiakaspalvelu, mutta pääset harjoittamaan osaamistasi myös kassalinjastolla. Toivommekin, että sinulla olisi jo aikaisempaa kaupan alan vastaavaa kokemusta, kassalta sekä palvelutiskiltä. Lisäksi toivomme motivoitunutta, asiakaspalveluhenkistä ja oppimishaluista tekijää.

Sinulla on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa, koska hyvän tekijän löydettyämme haluamme pitää sinusta kiinni. Työajat vaihtelevat viikoittain kaupan aukiolon puitteissa, mutta työtunteja tarjoamme noin 30h/vko.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, jätä meille hakemuksesi, niin olemme yhteydessä.

Saana Valo
HR-konsultti
Eezy, Uusikatu 35 2.krs, 90100 Oulu
0403075303
saana.valo@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Ammattinimike Myyjä
Sijainti 90100 Oulu
Hakuaika 8.9.2023 – 24.9.2023
Palkkaus Tes
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan tekijän löydyttyä
Työaika noin 30h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat