Huoltamotyöntekijä, Espoo

Asiakkaamme Neste K Suomenoja etsii huoltamotyöntekijää 25-30h/vko. Työvuoroja on tarjolla toistaiseksi ja mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan/ heti sopivan tiimikaverin löydyttyä. Työvuoroja on tarjolla Neste K:n aukiolojen mukaan (06-23). Olethan siis valmis työskentelemään joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tuothan esiin oman käytettävyytesi hakemuksella.


Työtehtäviisi kuuluu mm. kassalla työskentely, veikkaus sekä muut monipuoliset huoltamotyöntekijän työtehtävät. Neste K:lla on myös pakettipalvelut, Subway sekä pakettiauton vuokrauspalvelut. Työtehtäviin koulutetaan tarpeen mukaan. Työvuorossa et ole myöskään koskaan yksin, joten työkaverilta saat aina tarpeen mukaan apua ja opastusta.


Odotamme sinulta:

-Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-Aikaisempaa kassa- ja Veikkaus-kokemusta
-Huolellisuutta Posti-palvelussa (Postin palveluihin koulutetaan tarvittaessa)
-Joustavuutta työaikojen suhteen
-Hygieniapassia


Tarjoamme:

Innostavan tiimin ja kattavan perehdytyksen tarvittaessa
Kaupan alan TESin mukaisen palkan (10,73-14,41€/h +huoltamolisät)
Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
Työllistyminen tapahtuu Eezy Kaupan listoille, mutta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen myöhemmin. Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, sillä etenemme rekryssä jo hakuaikana ja olemme yhteydessä vain tekijöihin, jotka etenevät rekryssä!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Eezy Kauppa sähköpostitse osoitteesta kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi.Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Ammattinimike Huoltamotyöntekijä
Sijainti 02270 Espoo
Hakuaika 29.9.2023 – 22.10.2023
Palkkaus kaupan alan TES, Huoltamolisät
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Heti/Sopivan tekijän löydyttyä
Työaika 25-30h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat