Kassamyyjä/hyllyttäjä 30-37,5h/vko, Rovaniemi

KASSAMYYJÄKSI/HYLLYTTÄJÄKSI MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN?

Haemme nyt asiakkaallemme motivoitunutta KASSAMYYJÄÄ/HYLLYTTÄJÄÄ talvisesonkiin ROVANIEMELLE!

Mitä jos nappaisit itsellesi työn, jota voit tehdä säännöllisesti, noin 30-37,5 tuntia viikossa, ja kerryttää samalla arvokasta työelämäkokemusta? Nyt siihen olisi mahdollisuus, nimittäin etsimme asiakkaallemme K-Supermarketiin määräaikaisia työntekijöitä kaupan monipuolisiin tehtäviin. Toivomme hakijoilta mahdollisuutta sitoutua työhön koko talvisesongin ajaksi aina marraskuusta maaliskuuhun asti. Sinulla on mahdollisuus jatkaa tämänkin jälkeen. Työ sopii siis mainiosti esimerkiksi välivuotta viettäville! Älä kuitenkaan jätä hakematta, vaikka viikoittainen työaika kuulostaisikin liian suurelta: jos olet innokas ja motivoitunut työntekijä, voimme keskustella mahdollisuuksistasi työllistyä määräaikaisesti myös vähemmillä tunneilla.

ONKO SINUSTA HYVÄKSI KASSAMYYJÄKSI?

Ruokakaupat ja kassamyyjän rooli ovat meille kaikille tuttuja vähintään asiakkaan näkövinkkelistä. Kassamyyjä on usein ainoa kaupan henkilökuntaa edustava kontakti, joka asiakkaalla on. Hyvä kassamyyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Hyvä kassamyyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien.
Hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu myös hyllytystyöhön ja muihin kaupan tehtäviin. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille, ja saa asiakkaan huononkin tuulen kääntymään myötätuuleksi. Hyvä kassamyyjä on myös tehokas ja nopea. Kaikista ei ole erittäin hyviksi kassamyyjiksi. Onko sinusta?


MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE?

Eezyn työ on kaupan alan monipuolista työtä ja samalla mahdollinen ponnahduslauta kaupan alalle, tai jopa vakituiseen pitkäaikaiseen työpaikkaan. Kun työskentelet meidän kauttamme, ansaitset kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä. Sinulla voi olla hyvänä työntekijänä mahdollista työllistyä työsuhteen jälkeen vakituiseksi työntekijäksi.

Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Voit siis olla vasta-alkaja tai jo kaupan alan kokemusta omaava tekijä. Tärkeintä on erittäin hyvän kassamyyjän asenne, mihin kuuluu työtä pelkäämätön ote ja motivoituneisuus asiakaspalveluun! Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät kurssit (Veikkaus, Posti ja Matkahuolto) sekä ikärajapassin.


KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?

Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa.
Ammattinimike Kassamyyjä/hyllyttäjä 30-37,5h/vko
Sijainti 96100 Rovaniemi
Hakuaika 26.9.2023 – 10.10.2023
Palkkaus Tes
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus ei lainkaan - 1v
Työ alkaa Marraskuu 2023
Työaika 30-37,5h/vko
Avoimia paikkoja 4

Uusimmat työpaikat