Kassa/myyjä, Nurmijärvi

Asiakkaamme K-Market Puistotie etsii kokenutta kassatyöntekijää määräajaksi 20-37,5h/vko kesäkaudelle 15.6.-15.9.2023 väliselle ajalle/sopimuksen mukaan. Tämän jälkeen mahdollista jatkoa on sovittavissa sopivan tiimikaverin löydyttyä. Aloitus joustaa ja työsuhde on mahdollista aloittaa myös kesäkuun lopulla. Työtunnit painottuvat K-Market Puistotielle, mutta toiveena kuitenkin olisi, että tarvittaessa pystyisit työskentelemään myös kauppiaan toisessa kaupassa K-Supermarket Lähteessä. Työvuoroina on aamu sekä iltavuoroja ja ne sijoittuvat niin arkipäiville, kuin myös viikonlopulle. Ilmoitathan käytettävyytesi hakemuksessa. Ennen työn aloittamissa kauppias järjestää valitulle tekijälle muutaman harjoitus vuoron K-Market Puistotiellä.

Tehtäviisi kuuluu mm. kassalla työskentely, veikkaus, hyllytys, matkahuolto sekä postin palvelut. Sinut voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työtehtäviin mm. pakettipalveluihin.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kaupan alan kokemusta, hyviä asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä niihin hakijoihin, joiden osalta rekryprosessi etenee. Työt suoritetaan Eezy Kaupan kautta. Palkkaus ja lisät määräytyvät kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti.
Ammattinimike Kassa/myyjä
Sijainti 05200 Nurmijärvi
Hakuaika 23.5.2023 – 11.6.2023
Palkkaus kaupan alan TES
Työn kesto 3 - 6 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan kesäkuussa 2023
Työaika määräaikainen 20-37,5h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat