Miesten pukumyyjä, Helsinki

Asiakkaamme Frakki.fi etsii myyjiä kauppaansa Helsingin Töölössä. Töitä on tarjolla toistaiseksi n. 10-15h/vko, mutta syksyllä on mahdollisuus nostaa työtunnit 20-37,5h/vko. Työssä pärjää sosiaalinen henkilö, joka nauttii asiakaspalvelusta ja muodin parissa työskentelystä.

Frakki.fi tarjoaa mm. frakkeja, smokkeja, pukuja ja nahkakenkiä erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Frakki.fi toimii verkkokaupan lisäksi kivijalkaliikkeessä Helsingin Töölössä. Myymälä on auki pääasiassa klo 10-18 ajanvarauksella, mutta tarjolla olevat vuorot painottuvat ilta- ja viikonloppuaikoihin. Vuorot sovitaan suoraan kaupan kanssa eli omiin vuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa.

Työtehtävät sisältävät laajasti myymälän kaikkia työtehtäviä mm. pukujen sovituksissa avustamista/mukana oloa, myyntiä ja asiakaspalvelua. Työntekijältä odotetaan aikaisempaa kokemusta pukumyynnistä/ymmärrystä miesten pukujen istuvuudesta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Työtehtäviin järjestetään muutaman vuoron perehdytys töiden alkaessa. Ompelutaidot nähdään etuna, mutta ei ole vaatimus työskentelyyn.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Mainitsethan hakemuksessasi aikaisemmasta kokemuksesta vaatteiden parissa työskentelystä, käytettävyydestäsi sekä mahdollisesta aloitus ajankohdasta töille. Työt suoritetaan Eezy Kaupan listoilla ja palkkaus on kaupan alan TES:in mukaan. Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, sillä etenemme rekryssä jo hakuaikana ja olemme yhteydessä vain tekijöihin, jotka etenevät rekryssä. Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi, joten ole rohkeasti yhteydessä mikäli tämä paikka voisi kuulostaa sinulle sopivalta!
Ammattinimike Miesten pukumyyjä
Sijainti 00100 Helsinki
Hakuaika 22.5.2023 – 28.5.2023
Palkkaus kaupan alan TES
Työn kesto yli 12 kk
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Heti/Sopimuksen mukaan toukokuussa 2023
Työaika toistaiseksi n. 10-15h/vko
Avoimia paikkoja 1

Uusimmat työpaikat